)) eu zic sa te pui sa-l cauti, daca zici ca a parut atat de real. Cred ca s`a ascuns sub pat, n`avea unde altundeva
Buna. Uite ce zic eu. experta de mine . Glm. Eu zic sa stai sa analizezi visul. De ce sa visezi asa ceva. stii, in general visele au o mare legatura k realitatea. Poate e va intampla, nu se stie cand. Stiu cum e cand ai visat cv Frumos si te trezesti la realitate si esti dezamagita k traiesti intr-o astfel de lume, o lume monotona, plina de certuri :-J oricum`. in legatura cu visul tau. Incearca sa crezi ca se va intampla. te vei simti mult mai bine. si cum am mai zis Poate se va intampla! Bafta. sa`mi zici daca se va intampla!
Daca nu ai un iubit acum, inseamna ca nu e momentul tau.Nu se stie de unde se iveste marea dragoste.Ai dreptate, sa ai o relatie este ceva magic, ca iti trebuie muuulta rabdare.Si de ce sa te grabesti? Ai tot timpul din lume pentru relatii Tu acum trebuie sa cunosti multi baiati, sa analizezi, sa iti dai seama ce tip de baiat iti doresti.Si cine stie, poate ca visul tau prevesteste ceva
KatiMe27 întreabă: