| ElementX a întrebat:

Azi dimineata am intrat pe id-ul iubitului meu(ieri mi-a dat parola) si am gasit convorbiri cu o tipa care stiam ca-l place de mult si ca-l invitase acasa la ea, insa el a refuzat-o(din cate mi-a zis). Asa...acolo am aflat ca el a fost acasa la ea si cand l-am intrebat daca-i adevarat a zis ca a mers, insa s-a jurat "pe tot ce are el mai sfant" ca nu au facut nimic si mi-a zis ca a facut asta ca un fel de razbunare dupa ce s-a certat cu mine, din cauza ca a facut el o criza de gelozie(nu e vina mea, m-a intrebat un tip daca vreau sa ies cu el si eu l-am refuzat, dar iubitului meu i s-a parut ca nu l-am refuzat ci i-am mai dat sanse). A doua chestie care am descoperit-o a fost o convorbire cu varul lui in care ii zice ca ii aduce femei pe cand vine el acasa (e in strainatate) si se vor distra amandoi. Desigur, si-a cerut iertare si eu il iubesc foarte mult...nu vreau sa ne despartim insa nu pot trai asa. Il iubesc parca prea mult. Ce sa fac? Sa il iert? M-a mintit. Am uitat sa mentionez ca in convorbirile acelea am gasit si lucruri frumoase cu referile la relatia noastra. Va rog ajutati-ma pentru ca sunt disperata. Dau funda pentru cel mai bun sfat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si probabil ca s-a razbunat in mai multe feluri cu ajutoru acelei fete, nu? Ce naiba, doar sa se duca la ea acasa, slabutz nu? Parca totusi trebuia sa se intample ceva acolo ( te-ai gandit nu? ), a prestat el ceva acolo ca doar nu se uita la tavan, eventual isi facea o poza si venea la tine : Na, sac! Am fost si eu la asta.
Sa fim seriosi, daca tipa chiar il place el cu dorinta razbunarii s-a dus acolo sub pretextu de a se razbuna dar cu scopul de a profita de fatuca asta.
In orice caz, orice cuplu se mai barfeste cand sunt de rele.
Iar discutia cu varu lui mi se pare deplasata dar cate nu vorbim cu verisorii in gluma laughing? In orice caz cum am zis mi se pare deplasat!

Iar minciuna, scuza-ma asa ceva nu se face.
Chinuiel un pic pana sa accepti scuzele, iar cand accepti nu il saruta, ia-l scurt in brate ( cu retinere! ).

5 răspunsuri:
| Sn1p3r a răspuns:

Cred ca a mintit in legatura cu tipa, sti cum sunt baietiibig grin.
Eu zic sa-i mai dai o sansa, sa-i spui ca nu vrei sa se mai intample si de acolo vezi si tu cum decurg lucrurile, in bine sau rau.Eu sper ca in bine!
Bafta!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Sincer,n-avea ce sa caute la aia decat sex, nu razbunare. Daca vroia razbunare iti spunea ca a fost, ca sa fii geloasa.

Eu zic sa afli mai multe despre intalnirea lor.

| Saammyyy a răspuns:

Vorbeste cu el.trebuie sa inteleaga si explica-i ca tu nu imbli cu toti si nici el nu tebuie s-o faca...te are pe tine pentru ce ii mai trebuie alta?

| annika a răspuns:

Buna.scuze draga mea dar uh nu l-ai mintit pe el niciodata? eu cred ca da...cred ca si uh i-ai zis cate o minciuna.Deci eu cred ca ar trebui sa il ierti.mai ales daca il iubesti nu se merita sa stricati o relatie pentru motivele astea, si chiar daca el a facut cv in plus cu fata aia si nu ti-a zis adevarul cei cu asta? a facut si el o mica aventura nu e crima asta pentru ca nu exista baiat sa nu faca cv de genul asta.E cu totul altceva daca gaseai o convorbire in care el vb de dragoste de iubire cu vreo fata dar asa el a doar mers la o tipa acasa si chiar daca s-a intamplat cv intre ei tot la tine sa intors.Pe tine te vede ca pe prietena lui pe care o iubeste ci pe ea ca o tarfa(scuze de expresie)eu zis sa il ierti dar nah vezi tuhappy

Răspuns utilizator avertizat