Vrea sa experimenteze, nu vrea sa stagneze probabil...pe de-o parte e de inteles la varsta lui, pe de alta parte e dureros pentru amandoi (pentru amandoi in cazul in care constientizeaza ca are o singura viata si nu mai multe, si nu e alta cauza de despartire). Trebuie sa intelegi ca intr-o relatie mereu unul iubeste mai mult decat celalalt. Tu esti cea care iubeste mai mult si care mereu a iubit mai mult in relatia voastra. Sper ca informatia asta te ajuta sa intelegi, sa te obisnuiesti cu ideea ca asa e viata si de acum, inainte de a intra intr-o relatie trebuie sa te intrebi de 5 ori daca vrei sa faci pasul asta.
Unika, sa stii ca nu esti singura persoana in situatia asta, mai sunt si baieti care n-au parasit o fata in viata lor(si au ceva relatii la activ), daca asta te linisteste. Sa nu crezi ca te-a parasit intr-o lume pustie. Te-a parasit undeva unde ai multe optiuni.
Te pup si nu mai fii trista!
Si daca nu te merita ce? Nu mai exista baieti?! Ia iesi pe strada sa vezi cati sunt
Asa suntem noi fetele, ma scuzi ca spun, niste prostute.Totul se rezuma la un singur baiat si cand si acela ne paraseste, vezi doamne, murim.
De ce sa continui o astfel de relatie daca ea de fapt nu merge? Stiu, e greu acum, dar va veni si baiatul care o sa te merite
Mi se pare aiurea motivul pe care ti l-a bagat...ca nu te merita.
cum s-a gandit el asa peste noapte ca nu te merita?
poate are pe alta si nu a vrut sa-ti spuna... a preferat sa-ti spuna prin telefon in loc sa fie barbat si sa-ti zica in telefon.
lasa-l in pace! daca te iubeste si regreta se va intoarce el singur la tine daca nu incearca sa-l uiti...pana la urma chiar nu te merita
Ai grija poate te pune doar la o proba, pentru ca e penibil dupa atata timp sa va desp prin telefon
Ce mai iubit, cum si-a dat el seama dupa aproape 4 ani ca nu te merita? daca e hotarat asta e... dar totusi mi se pare penibila faza cu "nu te merit" un motiv de 2 bani pentru a se desparti de tine, in loc sa-ti zic in fata se ascunde dupa un tel. bine c-ai scapat de el fiindca chiar nu te merita
Nu te merita?! Deci nu e vina ta, e a lui, pur si simplu meriti mai mult decat iti poate el oferi si nu are niciun rost sa te faca sa suferi asa ca mai bine va despartiti si evident iti spune asta la tel...:-\ lame! Asta e cea mai penibila scuza pe care numai lasii o folosesc cand vor sa dea papucii, dar probabil vrea sa lase si o portita deschisa, in caz ca se razgandeste sau vrea o aventura... Cel mai probabil si-a gasit alta. Din pacate, nu poti cunoaste foarte bine pe cineva, nici chiar dupa ani buni de convietuire. Oricum, daca te uiti bine la cum a procedat, ai sa constati ca nu e o mare pierdere si intr-un fel avea dreptate: chiar nu te merita.
Chiar tu ai zis ca nu ai ce sa faci si asta asa e. Incearca sa ii mai explici inca o data ca il iubesti si nu te intereseaza daca il meriti sau nu, iar daca nu apare nici un rezultat, nu stiu ce ai putea sa faci, dar nu il stresa prea mult, adica sa nu te rogi prea mult de el, barbatilor nu le place chestia asta. Succes si fii tare
linarkfts întreabă: