Si eu visez constant ca sunt mireasa sau ca nasc dar nu le bag in seama, sunt doar refularii ale subconstientului.
De ce crezi ca e vorba de moarte cand poate tu, ca orice fata, te vrei mireasa si de-aia visezi asa?!
De ce naiba vreti s o speriati? Ros nu te lua dupa aia care zic ca i de rau.Nu e adevarat. Sunt niste vise iar la vise e vorba de emotii puternice. incearca sa gasesti motivul pentru care visezi astea, poate e vorba doar ca tu te gandesti la ele, ceea ce accentuiaza si mai tare frica.Calmeaza te si gandeste te ca nu i nimic, iar seara gandeste te la lucruri care ti fac placere: familia, pasiunile, etc. O sa vezi ca nu e nimic deosebit in visele astea. Pa si cred ca merge sa ti spun somn bun la noapte.
Eu am invatat la religie ca superstiile astea nu tin de Dumnezeu, ca este un pacat fata de Dumnezeu sa crezi in asa ceva.
Fii fericita cu sotul tau.
Hmmm... Treci printre perioade grele? Pont: Nu incerca sa urasti sa visezi mirese... ca asa vei viza si mai multe SUCCES
Sincer, eu cred in asta.Si pe mine m-a visat cineva mireasa, iar in cateva zile mi s-a intamplat ceva fff rau.Era sa si mor.Si nu cred ca e o coincidenta.Mai cunosc pe cineva care a patit la fel in urma unui vis in care era mireasa.:-s. Sper sa fie doar un vis si sa nu prevesteasca nimic.Incearca sa te relaxezi, sa nu stai numai cu gandul la asta.Sanatate si numai bine:*
Si tu crezi in asta?! nu e adevarat daca ai visata asta o data probabil erai obosita. si acu te-ai gandit toata ziua la asta si ai visat... nu crede tot felul de prostii ca nu se poate sa prevezi moartea. doar Dumnezeu stie, sa nu-ti fie frica. si eu cand eram mai mica credeam in fantome dar de land mi-a tinut un discurs maicamea nu mia mai fost frica. si oricum n-are nici un sens. sper ca ti-am fost de ajutor
Visele apar din subconstient. Sunt dorinte sau temeri sau poate imagini din zile anterioare pe care le-ai vazut la TV in reviste etc.
Poate ai vazut vreun film decurand si ti-a ramas in subconstient. E o prostie chestia asta cu visele. Nu te mai speria degeaba. A fost o simpla coincidenta ca prietenul tau a visat ca ai nascut un copil...
Eu urmeaza sa am nunta si ma.visez des in rochie, asta nu cred ca inseamna neaparat moarte in cazul meu.
AndrewTate7789 întreabă: