| fluturash_6064 a întrebat:

Azi e ziua ex-ului meu si nu stiu ce sa fac.sa ii spun sau nu la multi ani.CU 2 seri inainte l-am sunat.si mi-a raspuns a zis ca ma suna peste 1 minut, si nici acum nu ma mai sunat.Mertita? Nu i-as arata ca imi pasa prea mult? As vrea sa ne impacam. m-am hotarat intr-un final. dar nu stiu ce sa mai cred, ca el e ca vremea, mai ales ca e student. heeelp

Răspuns Câştigător
| Paris a răspuns:

Greseala mare ca l-ai sunat. Chestia pe care ti-a facut-o el tie, trebuia sa i-o faci tu lui. In momentul in care te suna sa-i zici "Am putina treaba, te sun in 10 minute" si sa nu mai revii cu telefonul niciodata. Stiu ca e greu, dar pana la urma merita. In ceea ce priveste mesajul, eu zic sa ii trimiti unul, un simplu "La multi ani!" fara pupici sau chestii care sa il faca sa creada ca te-ai gandit o mie de ani ca sa compui acea urare. happy Succes, sa ne anunti ce-ai facut. A, si de preferinta, sa i-l trimiti maine dimineata, nu in noaptea asta, ca din nou ii dai prea multa importanta, lasa-l sa astepte, ca doar e baiat, iar baietii sunt niste porci nesimtiti. Ups, scuze, poate al tau nu-i asa. pupiiici :*

16 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna Criss, iti spun eu ca ar fi frumos sa il suni si sa il feliciti, asa v aprecia gestul tau, nu cred ca ar crede ca te are la mana, adica e un gest frumos si nu are de ce sa interpreteze nu stiu ce...mai ales daca spui ca vrei sa te impaci cu el, daca nu il suni, poate va crede ca nu il iubesti si ca nu iti pasa de el, nu poti trece chiar asa cu vederea ziua lui, ca totusi ai fost cu el si eu am facut la fel, sincer fostul meu iubit mi-a facut mult rau, mi-a dat papucii de 3 ori inca, m-a facut sa sufar mult... dar eu totusi l-am felicitat, nu puteam sa nu o fac, ca il iubeam mult desi s-a purtat urat cu mine, eu i-am aratat ca nu sunt ca el, nu cred ca interpretat gresit, ba chiar m-a sunat dupa vreo 2-3 ore si m-a chemat sa ne intalnim, chiar nu stiu cum de mi-a cerut, dar totusi nu am vrut sa ma vad cu el, poate ca a vrut sa imi ceara sa ne impacam, sau poate a vrut doar sa imi multumeasca pentru gest, dar nu m-am dus, si de atunci ne-am certat foarte tare din tot felul de motive si acum nu mai exista vreo sansa pentru noi.In fine, da dovada de fata cu bun simt si felicita-l nu mai sta pe ganduri!kiss

| Flav a răspuns:

Asta nici chestie de afectiune sau de dragoste nu e. E de bun simt!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Eu zic ca ar fi bine sa-i trimiti un sms si atat. eu asa i-am trimis ex-uluiwinking
daca il intereseaza te suna... daca nu, nu.
si inca ceva iti dau un sfat din proprie experienta... nu-l mai suna! lasa-l pe el sa faca asta! ai putina demnitatewinking dupa aia ii arati ca iti pasa prea mult de el...

| simoSTAR a răspuns:

Mda.eu zic sa il lasi sa astepte si el asa cum ai asteptat u...sau ai putea sa ii dai un msg dar sa fie scurt si la obiect.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Eu zic ca ar fi frumos din partea ta sa'i trimiti un sms si sa'i urezi la multi ani.In fond, daca ii trimiti sms nu risti sa ti se inchida in nas, sau sa se amane si iti faci si datoria happy

| Paris a răspuns:

Criss, am fost plecata si nu am vazut raspunsul tau. Poti sa i-l trimiti si pe 3, ca sa creada ca ai uitat. Sa te aiba la mana? Cu ce? Cu mesajul de la multi ani, este imposibil insa daca tu stii ca exista ceva care totusi l-ar putea ajuta pentru a-ti face rau. atunci nu te avanta :*

| zorialbi a răspuns:

Da-i un mesaj simplu si la obiect: "La multi ani, multa sanatate si tot ce iti doresti". Eventual si cu o fata vesela la sfarsit. happy Daca raspunde bine, daca nu, macar poti sa stai linistita ca ti-ai facut datoria. Eu asa as face. Numai bine!

| 31957319 a răspuns:

Idem eluveitie

| dede16 a răspuns:

Un simplu si sincer "La multi ani" este oricand bine-venit si daca tot ar fi cu capul pe umeri cred ca te-ar suna sa iti spuna multumesc si de acolo ati lua-o cu un subiect de discutie.
Pfff ca deh, pana la urma...ca fostul nu ii nimeni, asa-i?smug

| Mwhahahaa a răspuns:

Tocmai, ca e student, n-are tot timpul din lume... dar daca totusi se gandea la tine macar putin, nu uita sa te sune... Poti sa-i spui un simplu "la multi ani" tinand cont de ce a fost inainte intre voi si tinand cont de respect.
Te-ai hotarat sa te impaci cu el? Dar de ce v-ati mai despartit daca vreti din nou sa fiti impreuna?
In fine... spune-i la multi ani happy

| Loriii a răspuns:

Si eu am patit asemanator, dar de ziua lui i-am trimis unu sms cu "La multi ani!" si atat, a simtit cum ca nu mi-ar pasa de el... dar si-a dat seama ca lui ii pasa de mine asa ca ne-am impacat. Asta te-as sfatui sa faci si tu happy

| fluturash_6064 explică:

Da intr-adevar, ai mare drepttate paris. mie sincer mi-e frica si sa nu creada ca gata."ma are la mana"si poate d-aia nu i-as trimite.cand a fost ziua mea. m-a sunat de dim, seara am iesit.si pur si simplu a uitat.nu eram impreuna atunci. dar acum nici nu stiu ca sa fac. vreaus a iti specific ca astazi in 2 e ziua lui si nu maine.atunci pe la cat ar trebui sa ii trm mesajul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gaseste`ti pe altcineva ...nu cred ca mai merita sa te impaci cu el.
iar cu sunatul mai incearca daca nu raspunde nu te chinuii prea tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suna. l poate avea trebuie baiatu si n a mai avut timp s t sune

| miniona a răspuns:

Si eu am fost in aceeasi situatie cu exact 2 luni in urma.Si i-am trimis, am zis sa fiu doamna si nu mi pare rau, eu am sufletul impacat. El nu mai vrea sa auda de mine si a rupt orice legatura pentru ca nu mi a putut ierta decizia de a rupe relatia.Bineinteles ca nu mi a scris nimic inapoi atunci si sincera sa fiu nici nu ma asteptam. Dupa 10 zile primesc mesaj.Ghici cine era? El"iti multumesc frumos pentru mesaj!"atat de sec, rece, incerca sa demonstreze ce? dupa 10 zile imi multumeste? pentru ce? nu-mi doream decat sa vina ziua mea sa vad daca si el e capabil sa faca acelasi lucru ca mine si n-a fost dar nu-i nimic detaliile fac diferenta eu am fost o doamna, el un nimeni.Deci crede ma nu merita sa ti bati capul daca-i pasa de tine nu te lasa sa astepti nici un minut si faptul ca nici macar n a avut bunul simt sa te mai caute apoi spune clar ca n-are nici un rost sa mai continui.Viata e frumoasa tu la fel deci mergi inainte, cauta ceva demn de tinehappyP. S:dupa tramvaie si barbati sa nu alergi niciodata pentru ca INTOTDEAUNA VINE ALTUL

| madaicy a răspuns:

In ac situatzie sunt si eu.peste cateva zile, pe 6 e ziua ex-ului...care m-a parasit pentru alta, dar ne-am mai intalnit. ce sa fac? sa ii trimit mesaj de ziua lui? sa vada ca nu l-am uitat, bine ca el nu mi-a tr de ziua mea