| Adi0696 a întrebat:

Azi e ziua indragostitilor (cred ca stiati si voi) si chiar nu stiu ce sa ii iau prietenei mele...ma gandeam la un buchet de trandafiri si cu un biletel cu ceva special, ceva sugestii aveti?

12 răspunsuri:
| edy132 a răspuns:

Nu e importanta buchetul, inelul sau ce ii mai ei tu. Ai zis corect " un biletel cu ceva special ". Ceea ce scrie in biletel este important, dar daca ei dupa net text nu mai are valoare, scrie ceva de la tine. Ceva ce crezi tu ca e bine, ea o sa-si dea seama si o sa aprecieze.

| doc69 a răspuns:

Ia un bilet la un spectacol unde crezi ca ia-r place sa mearga si mergeti amandoi si o floare atunci langa bilet ar fi de ajuns.la sfarsitul spectacolului ii dai si cateva randuri scrise din suflet pentru ea ceva ce te face sa siomti ca ea este speciala pentru tine si de ce e speciala..si..vei primi raspuns.o zi frumoasa.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru doc69):

Pe frigul ăsta crezi că merge undeva?

| doc69 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Da ce frate nu te mai bati cu zapada pentru ca te-ai nascut la tropice?/daca e asa frig atunci fa o cina romantica acasa si treceti in pat sa nu mai fie frig

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru doc69):

"Frate" fetele sînt m ai sensibile decit băieții.

| doc69 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Orice om este sensibil ..au fost doar niste sugestii oricum nici una nu poate fi mai valabila decat cea aleasa de tine este iubita ta nu a mea..altfel poftim ca sa nu o scoti in frig faceti o seara de muzica lumanari parfumate discutii un film bun. ceva indeit ar fi sa va povestiti cate ceva frumos si cate ceva naspa din viata voastra de pana sa fiti impreuna.si spune-i ca o iubesti de ametesti

| CrazyTeenager a răspuns:

O lesa big grin.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CrazyTeenager):

Ce măgar esti, asta merită fetele o lesă? Păcat că stă vreuna cu tine, esti un bădăran.

| CrazyTeenager a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

laughing Suferi de bagare in seama? Hai mars.

| Euletitia a răspuns:

Buna! Frumoasa ideea cu trandafirii, cred ca sunt florile preferate ale oricarei fete/femei(inclusiv ale mele si ale mamei) si pe langa acest buchet i-ai putea cumpara parfumul ei prefera daca stii care este, daca nu un parfum deosebit si fin. O alta idee de cadou ar fi sa-i cumperi o perche de cercei din aur sau argint sua daca ii place sa citeasca cumpara-i un roman de dragoste deosebit si scrie-i pe prima pagina o dedicatoe din suflet(e un cadou care-i va ramane toata viata, ca amintire a acestei perioade din relatia voastra). Nu ar fi rau sa adugi cadoului o poza cu voi doi intr-o rama deosebita si sa o inviti diseara la o cina romantica si poate si un film bun, din genul care sa va placa amndurora. Va dore4sc a fiti fericiti impreuna, s ava iubiti mult si sa petrceti o seara frumoasa impreuna!

| Ycu a răspuns:

Cum am zis si la alta intrebare de genul asta, de ce vrei neaparat sa ii cumperi azi? Nici macar nu e ziua indragostitilor romani, asta e o traditie din U.S.A, asa mai ai 10 zile care ai tot timpul sa te gandesti ce sa ii iei, daca ii iei ceva la repezeala care nu pui suflet cand il iei si nu il iei pentru ea ca sa il aibe toata viata degeaba il iei, asa stai te gandesti pana de dragobete pe 24 februarie si ii iei ceva cu sufletul si asta e, daca ii iei in ultima zi, nu stiu e cam aiurea, mai mult de un buchet de trandafiri chiar nu ai ce. happy Cheers.

| ghinionistul112 a răspuns:

Este o idee originala! mai ales ca trandafirii simbolizeaza iubirea mai ceva ca un cadou sofisticat si fara valoare sentimentala! in afara de asta, invit-o la o cina romantica in oras