| evelynne a întrebat:

Azi e ziua mea de nume(ma cheama Andra)... si fostul meu prieten nici nu s-a spetit sa'mi zica La multi anihappy. De ce?happy pareri ceva? precizez ca de cand neam desp(2 luni) n'am mai vb, doar el m'a mai cautat, dar nu am vb cu elsad

16 răspunsuri:
| Tokha a răspuns:

Eu cred ca ar vrea sa iti faca o surpriza, dar tu trebuie sa fii cat mai surprinsa si sa nu fii stiut de astawinking

| deviant18 a răspuns:

Pai cred ca apelativul "fostul" il da de gol. de ce sa te caute sau sa iti zica la multi ani daca ti'e fost?straight face omg voi chiar aveti pretentii!laughing

| Me1000 a răspuns:

Nu e bine logic, si raspunsul ori a fost foarte ocupat ori nu-i mai pasa de tine dar poate ii pare rau nu stiu.

| Kriss_7995 a răspuns:

A observat ca esti rece si s-a saturat sa te caute si sa nu primeasca un raspuns in schimb. De uitat nu avea cum sa uite probabil o face intentionat sa ti-o intoarca straight face

| mgtow a răspuns:

Daca tu nu ai vorbit cu el a ajuns la punctul culminant si a zis, gata asta deja nu mai vrea nimic cu mine si probabil are alta prietena sau nu mai vrea sa auda de tine. te-a dat uitarii

| RXN a răspuns:

Gandeste-te putin. V-ati despartit acum doua luni, el te-a mai cautat, iar tu refuzi sa vorbesti cu el. Ce vrei sa faca omul in situatia asta decat sa renunte? La urma urmei, i-ai dat de inteles ca vrei sa te lase in pace, omul asta a facut. Faptul ca nu ti-a spus nimic de ziua ta se subintelege, nu vad de ce sa te simti prost.happy
PS:La multi ani.>: d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca a vazut ca nu mai vrei sa vb cu el poate de aceea nu a mai incercet sa vb cu tine sa iti ureze la multi ani. "LA MULTI ANI " din partea mea.

| User a răspuns:

Pai daca te-a cautat si tu n-ai vrut sa vorbesti cu el, ce mai vrei? Sa-ti faca statuie?

Răspuns utilizator avertizat
| Christina a răspuns:

Daca tu nu vrei sa vorbesti cu el, de ce ti-ar spune la multi ani? Si oricum e fostul nu are nicio obligatie fata de tine.
La multi ani cu ocazia Sf.Andrei :*:*! Sa fi fericita :*:*

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca te-a cautat si tu nu ai mai vb cu el poate s-a saturat sa insiste si tu sa nu-l bagi in seama.

P. S. La multi ani! kiss

| Anemona a răspuns:

:-s cam nesimtit. oricum daca nu mai tii la el nu trebuie sa iti pese :* la muuuulti muulti ani:*>big grin

| evelynne explică:

Ba da... inca mai tin la el si foarte multhappy

| alabala_4392 a răspuns:

Nu ii pasa! btw, nici tie nu ar trebui sa-ti pese

| Anemona a răspuns:

Atunci daca mai tii la el ar trebui sa ii dai tu un semnbig grin sa il intrebi daca e cumva suparat pe tine de nu ti-a dat niciun semn de ziua ta :* pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce nesimtit cum sa nu iti spuna la multi an? vai ce nesimtit mareee