Mi s-a intamplat si mie exact la fel cu inghesuiala si diverse mirosuri urate, pur si simplu ai lesinat. Bunica mea zicea ca am fost deocheatam-au adus acasa 2 vecini nici nu puteam sa merg.Si tu la fel din aceste cauze ai lesinat.Ce astepti caldura, aglomeratie ai avut nevoie de oxigen
Ori erau multi rromi inauntru care nu si-au facut baie de un an de zile ori lumea nu si-a dat cu dezodorant sub brat, data viitoare roaga pe cineva care miroase bine sa te duca cu masina.
Probabil de la lipsa oxigenului cauzata de aglomeratie. Se intampla frecvent personelor frecvente
Sau poate din cauza lipselor de vitamine...la mine se mai intampla acum dar rar cand ma ridic de jos sau stau prea mult in picioare ametesc si vad negru de cand am inceput sa iau niste vitamine mi-a fost rau de cat mai putine ori
Simplu.Esti emotiva in prezenta mai multor persoane.Se poate numi pe termeni scurti" claustrofobie. Invata sa iti controlezi respiratia si nu te mai baga in astfel de aglomeratii.
Exista mai multe posibilitati.1.caldura excesiva in masina(de obicei in maxi autobuze nu prea deschid astia geamu si... oxigen sigur era 0 2. mirosul insuportabil si 3.ai facut o cadere de calciu.se mai intampla.foarte rar la oameni e normal tot din cauza caldurii...