Este posibil ca sa nu iti fi raspuns o perioada pentru ca s-a gandit mult la ce a fost intre voi. Era si el neclar si acum cred ca s-a hotarat ce vrea sa faca. Nu te ascunde, dar nici nu il cauta. Daca te-a cautat o data si a fost atat de tandru, inseamna ca te va mai cauta. Cand te va mai cauta raspunde-i cu aceleasi gesturi ca ale lui, zambeste-i. El vrea sa ramaneti prieteni sau vrea sa va impacati. Asta ramane de vazut pe parcurs. Oricum, eu cred ca el tine la tine. Asteapta sa vezi ce iti spune el. Cu siguranta iti va spune ce vrea sa fie intre voi.
Eu cred ca el vrea sa ramaneti doar prieteni, ceea ce este foarte frumos din partea lui. Daca va vedea ca tu tii mortis sa va impacati, se va retrage din nou, dandu-ti timp iarasi, in speranta ca veti putea fi prieteni intr-o zi. Nu cred ca e cazul nici sa-l bati la cap, mai ales ca nici nu-i poti oferi ce-si doreste, nici sa-l tii in suspans.
Buna, nu cred ca are rost sa te amagesti... daca ar fi vrut sa se impace cu tine, ti-ar fi spus de mult cred... orice e posibil, dar eu cred ca mai bine ar fi sa nu mai iti faci sperante, nu mai privi in urma, viata merge inainte, eu zic sa il lasi pe el sa isi vada de treaba, lasa-l sa intre el in vorba cu tine, fa putin pe indiferenta, nu te mai arata ca asta a fost si prostia mea cu fostul prieten, indiferenta doare, ai sa vezi ca dacz tine la tine tot el te va cauta si te va vrea inapoi...mai bine evita-l si chiar e o idee buna sa il ti in suspans, sa nu va vedeti macar o perioada, asa poate va reactiona cumva, poate ii va fi dor de tine, cine stie... daca vezi ca pana la urma nu reactioneaza si nu iti da semne precum ca ar vrea sa fie iar cu tine, atunci mai bine uita-l si vezi-ti de viata ta, nu te da batuta!
Nu te grabi in a presupune lucruri ce s-ar putea sa nu fie.Ai rabdare sa vezi ce are el de gand, nu forta nota, poate vrea sa fiti doar prieteni?
Hei.si eu am patit la fel. iti spun un lucru: baietii sunt toti la fel! TOTI! deci.nu stiu ce sfaturi sa iti dau, pentru ca nu-l cunosc. ar trebui sa vorbiti serios. sa vedeti ce vea unul.si ce vrea altul. cel putin asa cred.
pe mine acum.nu ma baga in seama, nici nu se uita la mine.
e ciudat, dupa tot ce'a fost, dupa cate mi-a facut, nu l'am uitat!