| iubita_7611 a întrebat:

Azi i-am auzit pe doi baieti vorbind pe strada si unul a spus ca X nu e buna abosult deloc la pat.
ce inseamna ca nu e buna la pat?
ce face asa gresit?straight face
sau ce ar trebui sa faca si nu face?straight face
care imi explica bine dau funda love struck

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Unele fete au impresia ca tot ceea ce trebuie sa faca in timpul actului sexual este sa se aseze pe spate, sa desfaca picioarele si sa primeasca. Sunt baieti care nu au nici o problema cu asta. Ei incaleca, dau din fund, se descarca si apoi se intorc cu spatele si se culca. happy Dar sunt unii care vor o reactie din partea partenerei, vor sa vada ca ii place si ei ceea ce face, sa fie activa, sa aiba initiativa. Cred ca pe unul dintre astia l-ai auzit tu azi vorbind pe strada.

| glamour a răspuns:

Pai nu ii place lui cum se misca...Nu se potrivesc, nu il satisface. Nu face nimic gresit. Baiatului respectiv nu ii place cum se misca tipa in pat insa sigur altui baiat i-ar placea la nebunie. Totul tine daca sunteti pe aceeasi lungime de unda in pat. parerea mea.

| Narfundo a răspuns:

Cum sa iti explic.Nu stie sa doarma calumea intr-un pat. E naspa.Nu e buna.Intelegi?

| eme a răspuns:

Nu stiu chiar exact ce e in mintea baietzilor. dar cred ca o fata trebuie sa stie sa atraga un baiat, sa ii pese de cum se simte el in preajma ei.Baietii cat ar fi ei de duri sunt sensibili, au nevoie de multa afectiune chiar daca nu recunosc asta.Momentul in care au o fata langa ei cred ca conteaza si pentru cel mai. fustangiu baiat ca sa zic asahappy
Trebuie sa fie si ea senzuala, sa-i vorbeasca frumos, sa-l faca sa se simta bine.nu sa stea si el sa faca toata treaba.
Depinde si de baieti in ce fel vad ei daca o femeie e buna sau nu la pat

| italyann a răspuns:

Girl`big grin ...imi`poti lasa` idu` tau? doar `n cazule in care esti Singura...tongue si ai 17-18 ani.tongue

| alex66om a răspuns:

Zi sa treaca pe la mine si vedem daca le dau dreptate la aia sau nu... Primaverii 108

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca sta ca scandura normal ca nu e buna la pat yawn ar trebui sa se miste si ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La pat inseamna sa faci sex iubitico

| Twinkeelx a răspuns:

Pooi. nu e vorba de "ce face" ci cum face. Cred ca e destu d clar ca baietii sunt foarte diferiti, la fel si fetele. Au diferite "stiuluri" in pat si e normal ca acestea sa difere. Poate ca tipul nu era satisfacut sau atras de acea tipa, sau doar o folosea. In cazul in care acea EA ar fi fost prietena lui fi sigura ca nu ar fi vorbit asa. Fiecare baiat are alta parere si este satisfacut diferit.