Pai daca l-ai vazut sarutandu-se cu aia in poza ar trebui sa fii sigura ca s-a despartit de ea pentru ca minciunile distrgu cel mai mult o relatie. Poate te-a mintit, dar trebuie sa te gandesti atent la momentul cand a venit si l-a sarutat. A vrut el sau l-a luat prin surprindere? Chestia e ca trebuie sa te calmezi si sa gandesti rational. Vrei sa fi cu el? ca. Il placi? ca. Crezi ca vei putea avea incredere in el? Aici trebuie sa judeci putin. Daca crezi ca a fost vina lui, trebuie sa clarifici asta, iar daca crezi ca a fots luat prin surprindere cu sarutul ar trebui sa i mai acorzi o sansa si sa-ti aperi relatia. Cu poza de pe Facebook rezolva spunandu-i sa o stearga sau sa o schimbe daca vrea sa fie cu tine. Nu te lasa la el si arata-te tare! Daca vede ca esti slaba in fata lui va crede ca daca relatia voastra se va dezvolta, vei ajunge sa ai caderi nervoase cand va certati. Unool Yeah dar trebuie sa rezisti. IUbirea cere sacrificii si daca te crezi destul de puternica ai putea sa o infrunti pe fata care ai vazut-o ca il saruta impreuna cu o prietena si sa cereti explicatii. Sa nu paruiti! Cat despre tip. tu decizi daca chiar vrei sa fi cu el! Stiu ca e greu, eu cred si sper ca esti o fata puternica si poti sa treci peste asta. NU pica lumea, asta pot sa ti-o spun sigur. Daca tipul nu merita.e o pierdere de vreme Sa nu ai incredere in nimeni decat in tine insuti si ai incredere ca totul se va termina cu bine daca gandesti pozitiv. Daca il iubesti cu adevarat, discuta cu el si spune-i conditile tale, daca nu le accepta si te ia in deradere it's over! E praf!
Succes! Te pop :*
fundita?
Pai ea l-a sarutat? el i-a raspuns la sarut? daca el nu a vrut sa o sarute atunci stai linistita, ea il cauta nu el pe ea. dar el a venit dupa tine cand tu ai plecat? daca da inseamna ca chiar ii place de tine incearca sa discuti cu el sa iti spuna el care e faza cu tipa aia, ce vrea de la tine si ce vrea de la ea Bafta
Sincer, nu am inteles nimic!
Ar trebui sa nu se accepte intrebarile si raspunsurile celor care nu stiu sa scrie in limba romana.
Poi din moment ce a venit la baie dupa tine si te-a sarutat, chiar ii place de tine. Fata aceea e o fata cunoscuta? Din clasa de la tine? Ma rog... mi-ar placea sa o stropesti odata cu apa. Sa vedem ce mai zice. Sa ma tii la curent. Ca e o nesimtita. Adica de ce se tine dupa baiat daca pe el nici nu o intereseaza de ea?
Scapa de ea! Sau fa-l pe el sa faca ceva ( s-o ude, de fiecare data merge )...
Bafta! Iti tin pumnii.
Bye!
Scumpa,vorbeste cu el, spune-i ca in situatia asta sa te lase in pace.incearca sa gasesti pe altcineva
Remusopen întreabă: