Poate din perspectiva ta acea femeie e urata el poate o vede frumoasa si a inceput sa o iubeasca.Trebuie sa intelegi ca nu toti vedem oameni la fel si ce tu consideri urat altul poate considera frumos sau invers.Stai linistit ca si tu esti frumos pentru cineva :p
Ce iti explicam era ca poate el o vede frumoasa si poate si alti o vad.Nu cred ca neaparat sa nu il insele dar el o considera atractiva.Cum tie ti-ar placea una blonda cu ochi albastri inalta poate lui ii place una mica neagra cu ochi caprui tu sa consideri ca aia e urata ca e asa dar lui sa ii placa si invers
Sincer nu stiu si eu am vazut doua cupluri ciudauute azi, ea grasuta plina de cosuri si cam indesata, iar el arata ok. Deci ce a vazut ea habar n-am, desi parea ca tipa era cea autoritara relatie, ceea ce ma face sa cred ca Freud a avut dreptate, barbatul cauta in femeie imaginea psihologica a mamei sale. Al doilea cuplu era format dintr-un tip de 60 de ani si una de 40, cea m-a impresionat era ca tipa din ce-am vazut era atrasa de el.
Ray, întâmplarea ta m-a dus cu gândul la Brigitte şi Emmanuel Macron. Ambalajul este primul care zboară. Poate că el a văzut la ea ceva, ce fetele mai frumoase nu aveau. Din exterior este greu de înțeles, iubirea cuiva pentru altcineva.
De ce nu l-ai intrebat pe el? Nu crezi ca el era singura persoana in cauza care-ti putea oferii un raspuns eligibil?
Data urmatoare cand esti in asemenea postura si ai astfel de intrebari, intreaba direct persoana in cauza, poate asa vei intelege si tu odata ca nu totul se rezuma doar la aspect.
Cum sa intreb asa ceva fi serios
Vezi, de asta esti singur, nu ai suficient tupeu.
Cum sa i spui unui om de ce stai cu o femeie urata fi serioasa
Simplu: "Am vazut ca sunteti impreuna, ce te-a atras la ea? Care e secretul?"
Treaba mea era alta nu intrebari de astea
Te gandesti ca pentru el frumusetea inseamna altceva decat inseamna la tine?
Daca tu crezi ca o fata bruneta e mai frumoasa decat una blonda nu inseamna ca asta ar fi valabil pentru toti.
Am un coleg la școală ce a văzut o boboaca și a zis că i place de ea și e urâtă.Eu cred că până nu vorbești cu ea nu îți dai seama daca o placi sigur, așa doar din priviri...Așa cum te gândești și tu ca daca ar vorbi cineva cu tine și nu s-ar uita numai la fizic ar fi altceva.
beausingurlamasamea întreabă: