| Hristos249 a întrebat:

Azi la ora 4 am facut sex cu prietena mea, amândoi virgini (eu 16 ani și ea 15) ea zice ca a fost virgină și toate alea ca e prima dată dar totuși mi-a făcut oral de m-a lăsat mască și când am introdus penisul în vagin a intrat ușor și gen se simțea largă și nu pot spune ca poate mi se pare larga din cauza ca am penisul mic sau astea, ca am 18 cm și este girthy… După ce a intrat pe la jumate a zis ca vrea pauza ca o doare și nu mai poate, nu mi-am dat seama ca a sângerat, credeam ca e udă sincer și am început iarăși și la sfârșit m-am uitat cu flashlight-ul pe jos ca eram pe întuneric și am văzut foarte mult sange, gen o pata cat o palmă și ceva sau chiar doua dacă nu greșesc. Nici nu știu, ca eram agitați amândoi și nu am văzut așa bine, dar era mult, concluzie nu știu cum să-mi dau seama dacă a fost virgină sau nu. Tin să menționez ca ziua dinainte eram pe apel și a zis ca o doare burta (ciclul menstrual) și mă gândesc posibil să fi întreținut act sexual cu mine în timp ce ea ar fi avut ciclu? Ea a zis ca nu i-a venit ciclul, cred ca se ascunde de mine ca nu mai este virgina. Nu stiu ce sa cred (don’t judge hard)

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sunteti niste imbecili, la varsta voastra va arde de sex? Nu aveti de învatat la scoală?

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Dacă ți-a plăcut sa faci sex cu ea și a curs sânge în timpul actului sexual, admite și ce a zis ea ca a fost virgina.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pe viitor, cand mai dezvirginezi o fata, alege un loc placut si confortabil, cu pat, lumina difuza, muzica, atmosfera etc.

Asa, pe intuneric si din picioare nu suna a experienta memorabila. Daca n-ai facut nici un efort pentru momentul asta, de ce te mai intereseaza daca ea te-a mintit sau nu?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Ati folosit prezervativ?

Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti

| Miruna333 a răspuns:

Ciclul nu iti curge de lasa pete mari pe jos, asta e doar de la dezvrginare fiindca vine foarte mult
Clar a fost virgina
Chiar daca nu ar fi fost, oare merita investigat? Asta mi se pare foarte urat.
Oricum, nu are vreo treaba oralul si virginitatea. Virgina nu poti face oral?

| Hristos249 explică (pentru Miruna333):

Merita investigat pentru ca vreau să imi fac relație cu ea și pentru mine contează (virginitatea) nu vreau o prietenă care să fie *** de toti.

| Miruna333 a răspuns (pentru Hristos249):

Oi vrea si tu sa fii f de toate si n-ai avut ocazialaughing) E clar ce masculi toxici ai avut pe langa tine.
Cel mai amuzant lucru din ecuatie e ca tie ti-e scarba de alti barbatirolling on the floor) nu de,, prietena ta''