Spune-i ca il ierti daca nu se mai atinge de bautura o luna. Pana atunci nu se mai atinge de tine. Si daca e de acord si se poarta frumos, il ierti mai repede ca sa ii faci o surpriza.
Dupa cum vorbesti despre el,se vede ca tu chiar tii la el,iti pasa,si stiu ca indiferent, o sa il ierti, pentru ca asa suntem noi fetele mai.prostute. Oricum ai putina mandrie,si iarta-l mai greu,spune-i ca te-ai saturat sa iti vina beat, sa iti vorbeasca urat, pentru ca nu este normal ca cineva sa te injure sau.mai stiu eu. Si daca nu, incearca sa il uiti pentru ca este clar ca nu te merita!
In primul rand NICIODATA nu te certi cu un om beat e beat deci orice i-ai zice ii intra pe o ureche si ii iese pe alta cu alte cuvinte iti racesti gura de pomana
cand e beat il lasi in pace daca e ii zici sa se culce (nu sa se culce ca e beat ca incepe cearta sa se culce ca e obosit)
si dimineata (probabil o sa-l doara toate cele de la bautura) incepe discutia si ii cei explicatii sau mrg cand e treaz in tot cazul pentru ca la bautura nici el nu site ce zice si nu te vei intrelege cu el
cand e treaz ii zis auzi ma betivanule ieri/azinuoapte.../te doare capu ha la cat alcool ai turnat in tine.../ sau poti sa faci haz sa-l iei la misto ca nu-si mai aminteste ce a facut
pentru ca asa il atingi putintel in orgoliu si poate data viitoare va bea dar cu masura
Si prietenul meu s.`a imbatat si mi.`a vorbit urat.
A doua zi si-a cerut scuze pentru ce mi.`a zis.L-am iertat, fiindca il iubesc
Omu la bautura nu stie ce face
Daca il iubesti treci peste orice ( nu mereu ), tu hotarasti.
Inainte de a lua o decizie gandeste-te bine .
beausingurlamasamea întreabă: