| Beebeeee a întrebat:

Azi m-am culcat cu un baiat. daca nu si-a dat drumul in mine si nu si-a dat drumul nici dupa ce am terminat actul sexual. Pot ramane insarcinata? Este urgent!

8 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Azi am stat si n-am facut nimic, in schimb ai facut tu. eu nu am de ce sa ma ingrijorez, dar tu ai! orice act sexual neprotejat e un semn de intrebare. nu neaparat in ceea ce priveste sarcina, pe langa sarcina mai sunt si boli. asa ca, fa-ti griji si de boli nu doar de bebe. copiii de azi, viitorul de maine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Contact sexual neprotejat = risc de sarcina indiferent daca a existat sau nu ejaculare.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, poţi rămâne însărcinată!

Oare ce-ţi EXPLICAM eu în 30 Mai 2014?
http://www.tpu.ro/......a-inceput/

Vezi alte detalii în răspunsul anterior - vezi linkul de mai sus...

Toate cele bune.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da, poti ramane insarcinata. Prezervativul nu e doar pentru sex cu o/un nespalat(a), sau pentru final. Intrebarea asta trebuia sa o pui inainte de a face prostia.

| Beebeeee explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Cam cat la suta sunt sanse? Sunt sanse mari?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Beebeeee):

Nu sunt foarte mari, dar sunt.
Totusi nu vorbim de un cos sau de un herpes, e vorba de un copil. Eu zic ca nu merita sa lasi nici un risc.

| neutrino a răspuns:

Daca sexul a fost neprotejat, poti avea mari surprize. Niciodata nu se face sex neprotejat si niciodata nu trebuie sa ai incredere in partenerul de sex, pentru ca el nu poate controla in totalitate ceea ce nu poate fi ...stapanit.

| Jokyo a răspuns:

Daca nu si-a dat drumul in tine nu ai nici o problema laughing)