| Adiinnaa a întrebat:

Azi ma intalnesc cu baiatu pe care il plac,si care la randul sau, ma place.Suntem in aceeasi scoala de vreo 3 ani dar nu am vorbit niciodata fata in fata, doar ieri am vorbim toata ziua pe net si am recunoscut amandoi....adevarul!laughing.Problema e ca sunt foarte timida si imi gasesc greu cuvintele atunci cand ma voi intalni cu el si probabil voi spune ceva ce nu trebuie ca de obiceilaughing. straight face Nu stiu ce sa fac.Am foarte mari emotii! Un sfat? happy

3 răspunsuri:
| Marry410 a răspuns:

Pai eu ti-as spune sa incetezi sa mai fii asa timida, ca pana la urma daca va placeti o sa fiti impreuna (sper) atunci ce o sa faci?/ laughing Fii tu insati, bafta! O sa fie bine, nu mananca oamenii! rolling on the floor

| jess179 a răspuns:

Stiu cum este, dar incearca sa prinzi curaj, si ai sa vezi ca o sa fie bine.Esti sigura ca te place? Cum ti-ai dat seama?

| irrumator30 a răspuns:

In primul fii naturala, si nu te lasa speriata de un baiat, care e si el om.

Si eu am fost timid, ba ma mai balbaiam teribil de urat. Am trecut peste astea cand am realizat ca nu am de ce sa ma simt timorat in fata semenilor mei, pentru ca si ei sunt oameni, ca mine.

Aceasta stare sau ce o fi, timiditatea, dispare in momentul cand te deschizi, usor-usor spre exterior. Fii naturala, zambeste si simte-te bine! Asta e tot ce conteaza!