anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi mi-a venit sa vomit instant.
O prietena care are 30 de ani s-a cuplat cu un tip de 60.
Ea mi-a mai, zis de el ca au mai fost într-un bussines trip și ca au stat în aceeași cameră. Dar credeam ca are maxim 45.
Ce părere aveți de asa relații?

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Eu unul nu as putea. Nu o data mi s-a intamplat sa mi se faca avansuri de catre femei cu mai mult de 20 de ani mai in varsta decat mine, dar nu am simtit nici o atractie si nu am dat curs.
Daca pe ea insa nu o deranjeaza sa-i vada aluia cooru' stafidit atunci cand se da jos din pat ca sa se duca la baie, cine sunt eu sa o judec?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru wildthing):

Parca erai loial. Asta ar fi trebuit sa te opreasca, nu ridurile femeii.

| wildthing a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Sunt loial. Nu am inselat pe nimeni. Nu eram implicat in relatii la momentele respective.

| Violleta2022 a răspuns:

Intamplarea face sa cunosc o asemenea relatie, exact el 60 si ea 30, relatie bazata pe sex si companion in vacante pentru domnul in cauza si suportat finaciar pentru femeie.
Toti stim ca-i o relatie temporara, bazata strict pe beneficii de ambele parti, dar fiecare este liber sa decida ce vrea sa faca cu trupul sau.
Toata lumea este constienta ca relatia nu este de lunga durata, dar trauma prin care a trecut acest barbat, ne face sa-l intelegem si sa-i respectam dorinta.

| KatiMe27 a răspuns (pentru Violleta2022):

Poate știm același caz?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cred ca e disperata femeia.
Trebuia s-o aduci pe TPU, unde sunt baieti gramada care se plang ca n-au cu cine.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mai e o posibilitate, ca ala sa fie mare scula pe la serviciul ei si sa o promoveze. Asa navigheaza unele prin viata.
De vomitat vor vomita colegii ei si vor schimba jobul.

| KatiMe27 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Cam, asta și, e,. E șeful ei

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru KatiMe27):

Puteai sa spui de la inceput.
Sigur nu e ea la prima runda de genul asta.

| 1onur a răspuns:

Eu nu mă uit în viața privată a nimănuia! Putea să aibă și 100 de ani dacă acea femei fată și-a dorit o relație cu un bărbat de vârsta 100 de ani este alegerea ei decizia ei. Dece să judec eu o femei o fată ca are o relație cu un alt bărbat ce și-l dorește ea? Este strict alegerea ei dorința acelei femei fete viața ei privată!