Ai visat ceva ce nu îți dorești sa devii. Însă e doar un vis și nu ai de ce sa te sperii.
Te ispitește și pe tine satana, ca pe noi toți ceilați.Să spună cineva că a văzut un film cu lebinene sau homosexuli și nu a simțit absolut nimic. Toți avem înclinație în diverse grade în funcție de persoană spre toate încălcările posibile ale conștiinței. Câți din cei care și/au înșelat partenerul de căsătorie nu au avut vise prima dată și pe urmă s=au scuzat să cică așa a fost să fie? Și eu am visat=o odată pe soția vărului meu da am știut că visul era de la satana, nu m=am alarmat, mi/am văzut de căsnicia mea.
Este un lucru normal ca să ai fantezii nocturne.
Dar, este vorba de antagonismul tău: pro LGBT, contra unui raport sexual cu o persoană de același sex cu tine.
Iar, în subconștientul tău, s-a trezit un sâmbure de dorință la ce nu vrei când ești trează.
Dacă ai o prietenă bună, deschisă la așa ceva, încearcă să faci asta!
Nu este o rușine, nu ești ciudată, dacă ai dorințe bisexuale. Asta este viața, natura și nu te opune!
Eu am visat ca zbor dar stiu sigur ca nu sunt Icar sau Superman.
E doar un vis, nu are nici o relevanta in viata reala.
Poate ca iti doresti. In spatele silei se poate ascunde dorinta reprimata de frica si retineri
Si Da si Nu. Cand/daca viata iti va oferi experienta cu o fata atunci poti sti sigur. Acum e mai mult nu.
Mihaela024 întreabă: