| IIIIIIIoannaaa a întrebat:

Azi o prietena f. buna mi-a cerut un sfat destul de important si nu stiu daca am sfatuit-o binesadeste de 1 an si 2 luni cu un baiat si are aproape 16 ani si se gandeste daca sa se culce cu el.el nu i-a cerut nimic..pana au implinit un an nici nu o lasa sa se gandeasca la asta(ea a vrut sa-l testeze cand erau de vreo 7 luni impreuna si i-a zis ca vreo sa o faca cu el si el i-a zis nu inca pentru ca-i prea mica).si tipul tine f.mult la ea i-a demonstrat de multe ori. ea inainte a dat peste multi boi si macar el chiar tine la el si in plus tipul e. experimentat si se simte super bine la petting si o ia usor sa n-o doara nimic.voi ce parere aveti?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Părerea mea este că naivitatea ei o va costa!
O relație nu constă în sex!
De boi poți da toată viață, iar la final să dai de un mare măgar.
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns:

Si nu reiese ce sfat i-ai dat tu? Din cate spui baiatul e de treaba.

| DeeaMarry a răspuns:

Si de ce atata graba?!
Are "aproape 16 ani", dar tot e foarte mica. Stiai ca riscul de a face cancer de col uterin creste foarte mult in cazul fetelor care isi incep viata sexuala inainte de 17 ani si jumatate?
Ce se face daca ramane insarcinata?
Ce se face daca o paraseste?
Cine traieste zi de zi cu grijile astea?
Nici macar nu poate merge la ginecolog fara sa isi anunte parintii. Stiai ca e foarte important sa mergi la ginecolog imediat dupa inceperea vietii sexuale?
E ea chiar atat de bine informata in legatura cu metodele contraceptive? Stie ca niciuna nu ii ofera protectie 100%?
Parintii ei stiu ce ganduri are fiica lor? Sunt sigura ca nu ar fi deloc mandrii! La 16 ani altele sunt prioritatile.
Plus ca viata sexuala trebuie sa ti-o incepi atunci cand nu mai ai nicio indoiala ca e cea mai buna decizie!

| neutrino a răspuns:

Ceea ce faci tu se numeste "izmene pe calator" si nu am inteles cum si ce ai sfatuit-o tu. Vad o dorinta comuna a fetelor tinere de a deveni cat mai repede femei. Drum bun!

| Azµre a răspuns:

E prea mică pentru sex.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Ce ai sfatuit-o mai exact? Din cate am inteles i-ai spus sa isi duca "planul" la bun sfarsit si sa se culce cu el. De ce sa se grabeasca,in primul rand? Baiatul, se pare, a dovedit ca tine la ea cu adevarat. Atunci unde e graba? Chiar daca s-a purtat exemplar pana acum si nu a dat semne ca e in cautare de altceva decat o relatie adolescentina sanatoasa, virginitatea fetei nu ar trebui oferita ca un premiu de buna purtare. In plus daca ea insasi e indecisa, e clar ca nu e inca pregatita pentru pasul cel mare. Eu as sfatui-o sa mai astepte. Intr-un final oricare ar fi fost sfatul tau nu e gresit atata timp cat ai fost sincera si ti-ai exprimat parerea cu unicul scop de a o ajuta. Tu doar ti-ai exprimat parerea gandindu-te probabil la ce ai face tu in situatia ei. Stai linistita.

| gazza01 a răspuns:

Daca baiatul nu cere asta, de ce sa vrea ea? Sexul se face cu cap si cu simt de raspundere! happy

| 7639781254 a răspuns:

Ok, si ce ai sfatuit-o? happy

| Bibicu_Jessy_1990 a răspuns:

Uite cum sta treaba happy ca sa-ti incepi viata sexuala nu exista un,, moment potrivit"! trebuie doar ca tipul de langa tine sa fie,, potrivit" :d
da! poate este pre micuta, dar daca este perfect constienta de ceea ce face, eu cred ca e ok!
eu una, am 19 si nu am gasit baiatul care sa merite sad
am fost constienta ca acesta este un pas destul de important in viata mea, si am icercat sa nu irosesc acel moment special.
depinde de ea! dar tu fi pregatit sa o susti indiferent de alegerea ei (prieteni sunt mai importanti decat iubiti ) ^.^