| Sabina_7325 a întrebat:

Azi, primblindu-ma cu prietenul, m-am intilnit pe drum cu fostul meu.Acela(fostl) se cunoaste cu prietenul meu. S-a salutat cu el, si au mers mai departe, insa dupa vreo 2-3 pasi, in urma aud niste risete, ale a lui(fostuli) si ale prietenilor lui.De ce credeti ca au ris asa, tare si inca parca fara vointa, adica rideau fara pofta?

5 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Ai facut bine ca l-ai parasit pe primul! Numai un prost crescut poate rade. pe la spate!

| A12NDRA a răspuns:

Probabil se amuzau cu cine esti tu, si poate in mintea lui prietenul tau este un fraier iar el e cel mai destept. Poate nu stiu, dar pentru mine asa pare.

| BeHappyForMe a răspuns:

Da sa iti arate ca nu il mai intereseaza cu cine umbli tu sau cum zice A12NDRA in minte lui e un fraier prietenul tau e ofticat mai ales ca il stie, ar trebui sa nu te intereseze ce zice fostul traieste-ti poveste de dragoste si lasa-l sa rada cat vrea.

| Analya a răspuns:

De obicei baietii, chiar si fetela fac astfel de gesturi pentru a arata ca nu le pasa. Cred ca d-asta radea si fostul tau si prietenii lui.probabil el a zis un lucru "ca intre baietii"(baietii intre ei se dau cocosii, ca ei sunt ca ei fac.) iar ceilalti au ras, iar el mai tare pentru a arata ca nu-i mai pasa. De, nu putea sa para un fraier in fata prietenilor lui, ca fosta lui se plimba cu altul pe strada. Eu asa zic, acum nu stiu sigur ce-o fi fost in mintea lui.

Răspuns utilizator avertizat