Sexul in ziua de azi este o moda si de altfel cea mai profitabila afacere din pacate. Multe proaste isi incep viata sexuala devreme pentru a creste in ochii altor proaste. Numarul de astfel de proaste ramase insarcinate este foarte mare, de aici si numarul avorturilor plansetelor si regretelor. Concluzia la care vreau sa ajung este: NU fi proasta.
Şi, care-i problema ta?!
Pe mine personal mă lasă rece dacă o fată este virgină (şi deci "cu virtute" în viziunea unor încuiate de pe-aici) dar n-are nimic în cap.
Mai degrabă una care a avut 10 parteneri sexuali dar n-a rănit pe niciunul dintre ei şi are şi ceva în cap!
15 ani e o ţâră cam devreme.
Cu cât mai aproape de 16 cu atât mai bine dar, la urma urmei, e viaţa lor - ce treabă ai tu?!
S-au protejat şi n-au turnat plozi aşa că vezi-ţi de treaba ta!
Moda gresita a timpurilor in care traim!
Da, gandesti altfel insa gandesti bine!
Aiurea sa stii ca la fete virginitatea este pretuita, multi baieti nu vor o usuratica care se lasa usor ci o fata simpatica care sa ii inteleaga.
E prea de vreme, asta e clar...
stai linistita ca esti normala...lume ainnebuneste pe zi ce trece
Prima data, trebuie buie sa fie ceva special, magic, sa iti doresti cu adevarat, sa fie iubire reciproca, si sa fii pregatita, nu sa zici ca "mi-e frica".
Dar nu inteleg ce sondaj s-a facut...adica chestia asta e intima nu ar trebui facut sondajul in fata altora.
Colegele tale au senzatia ca a te dizvirgina e acelasi lucru cu a deschide cutia de margarina, cel mai bine sa le lasi pe ele sa faca ce vor cu ele, si tu sa ai grija de tine, si eu am fost in liceu, in clasa de fete, sincer am suferit un soc cand am vazut ce fel de fete sunt, eu am facut generala la tara si liceul in bucuresti, deci fetele alea nu stiau decat cola, tigari, gagici si farduri, erau niste depravate, cu mici excepti, aveau senzatia ca viata se rezuma la cluburi si "gagici" cu bmw-uri, am urat liceul din cauza, inca ceva pana in clasa a12a aproape toate sau vopsit blonde, baieti le pasau de la unu la altu ca pe sosete, azi se culcau cu X maine cu Y si tot asa, eu si inca o colega stateam in prima banca si invatam bine, cand raspundeam la ore ziceau ca suntem tocilare, asta e, acum dupa 2 ani de cand am terminat liceul ele au ramas fara "gagici" cu bani si au locuri de munca de trei lei, iar noi "tocilarele" ne tinem de facultate, avem joburi bine platite si relati serioase, adica nu o mie de relati cu nu stiu cine, ci una si buna, a meritat asteptarea, si oameni te privesc cu respect si admiratie, te sfatuies sa le ignori si sa ai grija de tine
Ce te face sa crezi ca cele 5 au fost sincere? As paria ca cel putin una din ele minte.
Judeca singura tu ca ele poti sa fi in ori ce zi, dar ele ca tine niciodata, si sa fim seriosi! cate din ele daca ar fi sa iti vorbeasca sincer sunt implinite si linistite in inima lor pentru necinstirea trupeasca ce o au!?
Buna ziua, mi-ar place sa cred ca sondajul facut de tine nu este corect si mai ales reprezentativ pentru aceasta categorie de varsta. Mai ales ca a fost facut doar la nivelul clasei tale. Oricum media varstei la care fetele isi incep activitatea sexuala este in scadere. As vrea sa cred ca sunt mult mai multe fetele virgine decat 5. Cred ca le era rusine sa-ti spuna, ca doar in zilele acestea nu este deloc cool sa fi virgin la 15 ani. Nu asa se zice?
Pa
LOL eu am aproape 17 ani si tot nu m-am saturat sa fiu virgina si asta o consider o calitate...ma gandesc ca nu m-am lasat pacalita de nimeni si ma simt bine asa pentru ca restul fetelor care nu mai sunt virgine sunt barfite si clasate drept curve
Si eu am asa ceva prin clasa.Doar ca colegele mele nu recunosc treaba asta.Si eu am crezut ca sunt nebuna pentru ca nu am facut-o, dar mi-am dat seama ca pentru asa ceva trebuie sa fii pregatita si trebuie sa fie un moment special.Sa nu innebunesti si tu!
P. S. Invata si croiesteti un viitor asta e tot ce conteaza!
Omfg
Eu sunt mandra ca am 19 ani si inca sunt virgina.
Si altele la 15 deja se streseaza.
Calmati-va fetelor, ca la 15 ani aveti o viata si o copilarie inainte, lasati sexul pentru cand trebuie
Faza aiurea e ca le-a intrebat pe fata daca mai sunt virgine sau nu...sunt care poate nu au recunoscut. iar ftele de 15 ani de acum sunt foarte dezvoltate asa ca(sa ziceam ca nu e chiar un dezastru) a si gandeste-te ca unele au facut asta cu ceva vreme in urma.si pe noi ne-a pus sa scriem pe o foaie (da sau nu )cand eram pe clasa a 9 si mai mult de jumate nu mai erau.
La 15 ani? E mult prea devreme, ele nu se gândesc la consecinţe? La 18 ani o să ajungă pe centură. Şi sunt destul de sigură că după ce au făcut-o, au fost părăsite, am dreptate? Din puctul meu de vedere, celelalte fete curate(cele 5) sunt perfect sănătoase la cap.Ai grijă de tine şi din ce grup faci parte, s-ar putea să mergi şi tu de partea celor 16.
M-ai facut sa zambesc.
Nu te mira daca ai afla ca si cele 5 care mai sunt, au mintit .
E de rau... ar trebui sa se gandeasca mai mult la ele, ca au o varsta si deloc potrivita ( in niciun sens ) pentru asta. Sunt inconstiente si neinformate, poate si anturajul este de vina dar cand esti curios faci tot posibilul sa scapi si daca iti da o mana de ajutor si necuratul aia e.
Pai... e cam devreme la 15 ani. spune`i sa nu faca aceeasi greseala ca a mea. sa gandeasca de 2 ori. poti face altceva in loc de Sex.
Gandeste de 2 ori, te rog! spune`i
:* te.am pupat!