Heyok...ia-o usor fatucanu e un capat de lumee o perioada grea intr-adevar,pentru ca tu iubesti pe cineva care nu te mai poate primi inapoi in inima saCu totii trecem mai devreme sau mai tarziu prin aceeasi situatie si multi stim cat de greu ne este sa trecem pestePriveste totul in felul urmator:el a trecut deja peste,pe tine te-a lasat in urma,iar noi fetele mereu suferim pentru ca atunci cand iubim foarte tare un baiat facem orice,ne injosim, ne pierdem dimnitatea doar ca sa-i facem pe plac, sa nu-l pierdem.De aceea trebuie sa invatam sa fim indiferente,sa nu acceptam usor o invitatie la un suc din partea oricui(cu alte cuvinte sa ne lasam greu,ca baietii sa-si dea seama de valoarea noastra si sa lupte pentru a ne avea nu sa ne aiba la degetul mic si sa-si stearga picioarele de noi)Un baiat ar prefera o fata pe care nu o poate avea,care nici macar nu ar intoarce capul dupa el,de aceea ii ofera atentie si incearca sa o cucereasca; dar atunci cand o fata face totul pentru un baiat,el stie ca ea e innebunita dupa el si poate sa faca orice cu ea,se plictiseste, o foloseste si dupa, isi gaseste alta.Cine are nevoie de o panarama de genu'? nimeniE adevarat ca majoritatea baietilor(intre 14-19ani) schimba iubitele ca pe sosete,pentru ca isi fac treaba si pleaca,dar mai tarziu ajung sa se maturizeze si nu le mai trebuie tarfe,cauta o fata la locul ei,demna si de care sa nu-si bata joc toti derbedeii prin cluburi.
Depresia ta e o stare de moment, nu poate fi vesnicatimpul iti va vindeca toate ranile sufletului, doar asteapta.Gandeste-te ca nu rezolvi nimic daca esti melancolica,daca te transformi in emo,daca bei,daca te droghezisau mai stiu eu cea fost a fost! gaataa.o sa treaca! Incearca sa-ti gasesti mereu ocupatie astfel incat sa-ti elimini gandurile(jocuri de logica:sudoku,sah,dame,carti,citeste carti(nu romantice)asculta muzica vesela, danseaza, simte-te bine...baiatul acela nu merita suferinta taflirteaza cu alti tipi,vorbete pe mess,pe fbk, nu neaparat ca sa-ti incepi o alta relatie, ci sa te simti admirata si valorificata de alti baietisucces! daca mai ai nevoie de vreun sfat sau de vreun ajutor din partea mea imi poti lasa idul tau
Eu in locul tau i-as asculta sfatul lui @blablaaaaah are mare dreptate.
Incearca sa nu te mai gandesti la el daca vezi ca nu te mai baga in seama ca iti faci rau cu mana ta, iesi cu fetele cu baieti distreazate avem doar o viata de trait nu e singurul baiat din lumea asta multe au suferit despartiri dar nu e cazul sa bem sau sa fim mereu deprimate trebuie sa ne traim clipa, distreazate atat cat esti tanara nu merita sa te inchizi in tine pentru un baiat care nu merita dragostea ta nu e el e altul care o sa stie sa te pretuiasca.
Ai grija de tine si uita-l, poate el nu simte ce simti tu pentru el, da-l in colo.
LOL.Dao dracu de bautura.Se vede ca nu te place.citesc printre randuri.Uital.si incearca sa lasi bautura.Gandeste-te ca nu s-a intamplat.
WTF.Doara nu-i ultimu baiat de pe lume.Nu tine la tine si incearca sa il uiti.Iesi mai des cu prietenii in oras si incearca sa faci ceva sa-l uiti.BFT