| cevacumva a întrebat:

Azi stateam cu iubitu meu cu care sunt impreuna de un an si ceva si cand a trecut fosta lui prietena pe langa noi ma strans in brate, de ce a facut asta?:*

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

De ce cauti acul in carul cu fan?
Stii din ce multe motive,ar fi putut sa faca gestul asta?
Ar fi putut sa te stranga in brate pentru ca,vazand-o iar in fata lui a realizat ca importanta in viata lui,esti tu si-ti multumea,in felul asta.
Ar fi putut sa te stranga in brate ca sa se apere pe el de orice idee de ispita care ar fi putut sa-i vina,vazand-o!
Ar fi putut sa te stranga in brate pentru ca,pentru o clipa,a vrut s-o mai faca o data geloasa.
Ar fi putut s-o faca sa-i arate ca el isi continua viata,e fericit si nu are nevoie de ea!
Sau,pur si simplu,asa i-a venit!
Si,din punctul meu de vedere,ultima explicatie e cea corecta.
Barbatii nu se incurca in amanunte,ei gandesc simplu si repede,nu cauta partea ascunsa a lucrurilor,cum face o femeie.
Indiferent din ce motiv a facut-o,eu, in locul tau, as sta linistita.De un an si ceva e cu tine.Pe tine te iubeste,pe tine te vrea. Daca vroia sa fie cu ea sau cu alta,nu erai tu langa el,in mod sigur!
Nu-ti mai complica viata si relatia,incercand sa-ti imaginezi si sa cauti sensuri ascunse in orice.
Iubeste-l,bucura-te de clipele petrecute impreuna,cauta sa fiti cat mai fericiti si lasa deoparte grijile inutile, vin ele singure, nu-i nevoie sa le inventam singuri.
Si iubiti-va!

7 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Ca sa o faca geloasa.

| ASIGURATORUL a răspuns:

Probabil sa iti trasmita ca nu mai simte nimic pentru ea si tu sa te simti in siguranta, sa iti dovedeasca ca doar pe tine te iubeste.

| irina_5692 a răspuns:

Buna! Probabil a facut acel gest ca sa iti dai seama ca acum in viata lui nu mai contezi decat u si nimeni altcineva si pobabil ca a facut-o si pentru ai demonstra fostei iubite ca acum este fericit cu tine.

| Tweetymrrr a răspuns:

Păi dacă eşti deşteaptă cum de nu ţi'ai dat seama? Ca să o facă geloasă pe fosta.tongue

| LiviuAlan a răspuns:

Cum au spus si ei dar e posibil si sa stea cu tine doar pentru a o face geloasa pe cealalta fata!

| вяυηєтнα a răspuns:

Sa o faca geloasatongue

| gabyta9304 a răspuns:

K te iubeste probabil, daca nu poate a facut asa sa o faca geloasa p fosta...