| anonimanonima a întrebat:

Azi stateam in clasa, cu colegi mei, si deodata vine un baiat de la mine din cartier[extra mega ultra urat], care m-a intrebat in trecut de vreo 5 ori daca vreau sa fiu cu el, si a vnt, le-a dat mai la toate fetele o palma la fund, eu stateam jos linistita si invatam si vine si ma ridica de pe scaun si incepe sa ma sarute! x-(si toti radeau si se uitau la mine; i-am dat la...big grin.si nu l-a durur mi-a zis: da-i ca nu ma doare.[nu imi ziceti:si tie iti place, dar chiar i-am dat o palma, si m-a sarutat de vreo 10 ori, eu ma miscam si ii dadeam, nu il durea]si dupa aia a plecat si l-am facut prost, i-am intrebat pe restul dc nu au sarit si mi-au zis: asta ne batee! e a 8-a la ce te ajteptzi![intr-adevar chiar se bate bine] ziceti -mi cum sa scap de el plz!

7 răspunsuri:
| Sven a răspuns:

Pune 2-3 baieti mai puternici de la tine din clasa sa se ia de el si se linisteste baiatul tongue. sau cand mai vine la tine si te saruta musca-l de limba sa-i dea lacrimile sa te tina minte... app mai dai si una la zona sensibila cu genunchiuwinking

| Anna_3775 a răspuns:

Si eu am un caz aseamanator. Dar la mine nu a venit la scoala(si nici nu-mi doresc asta x_x)! Ma intreba zilnic daca vreau sa fiu cu el, si eu ii ziceam mai indirect ca nu, dar tot nu inceta. Pana la urma i-am zis "D I S P A R I" si m-a lasat in pace. rebuie sa fii indiferenta, sa nu-l bagi in seama. Sa treci pe langa el ca si cum n-ar fi, ca sa vada ca nu iti pasa. Ai grija!

| danielacs a răspuns:

Pai dupa parerea mea toate aste se intampla din cauza celor care le raspund la intrebari de genul,, Imi place de o fata, oare sa ma duc sa o sarut?,, cu (daaaa du-te si sarut-o, sari pe ea, o sa ii placa ) unor copii de 12-13-14 ani! Si sa revin la intrebarea ta cel mai bine ar fi ca data viitoare sa ii dai un pumn in gura si daca nu inceteaza sa ii spui dirigintei sau directoruluiwinking. Succes

| HoneyR a răspuns:

Du. te la el si zi ca nu vrei sa fi cu el si gata iar daca e prost va continua sa se tina dupa tine nu incerca sa pui pe ali sa il bata sau ceva de genul asta pentru ca nu sunteti in jungla happy si poate iesi rau happy... funda?

| morena a răspuns:

Raporteazal la diriginte, ca te hartuieste, daca nu merge, spune-le parintilor tai, sa ia legatura cu parintii lui! Altfel nu vei scapa de animal!

| ciao a răspuns:

Am avut o situatzi apropata! doarce nu la scoala! ar fi bine cind te saruta sal musti cit mai tare! cred ca cunosti locul sensibil al baetziilor, nu te teme dai cit de tare poti, poate atunci va simti durerea! *_*. si strigai in fata cai un bou prea increzut in sine! poti sai mai tragi vreun pumn in morda dac nu intelege! si spune-i dac se mai apropie nu te mai tii, il omori chiar dac esti fata! funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune si tu pe cineva sa ii dea o batie mai salbatica asa