| Andreutza184 a întrebat:

Azi un coleg a fost mutat langa mine si pe la ora a 5 a inceput sa imi puna mana pe picior.Eu nu-s obisnuita cu asa ceva asa ca ii dadeam mana la o parte dar tot continua.La un moment l-am prins de mana si am inceput sa ne tinem de mana.Sincer mie imi place de el si acu cateva saptamani mi-a spus sa fim impreuna si stiam ca glumeste iar a doua zii a spus ca era ametit.Ce vrea sa insemne asta? crying

Răspuns Câştigător
| Tmcn a răspuns:

Te place, dar nu prea ştie cum să-ţi spună. Încurajează-l cu vorbe sau gesturi, să ştie că e reciproc.

6 răspunsuri:
| black34white a răspuns:

Inseamna ca vorbea bautura din el nu mintea lui big grin

| EvelynCocainIIIa6 a răspuns:

Sau drogat happy

| serandco a răspuns:

Era beat laughing))

| SmRpT a răspuns (pentru serandco):

Cam asa e cu bauturalaughing...cand ai ceva "la bord" incepi sa ai curajlaughing

| luckshot a răspuns:

Au dreptate cei lanti colegi dar poate ii place de tine si nu stie sau nu are curajul sa iti spuna poate odata este foarte curajos si iti spune dar cand il intrebi el crede cal refuzi si da inapoi...un mic sfat vorbeste cu el intre 4ochiiwinking

| luckshot a răspuns:

Au dreptate cei lanti colegi dar poate ii place de tine si nu stie sau nu are curajul sa iti spuna poate odata este foarte curajos si iti spune dar cand il intrebi el crede cal refuzi si da inapoi...un mic sfat vorbeste cu el intre 4ochii