anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi vara un baiat m-a placut un baiat dar prietenele mele spuneau ca vrea sa faca misto si eu nu l-am bagat in seama acum il plac dar el sta cu o fata deji sta cu aceea fata imi trimite mesaje cu :X:* si cand suntem pe strada afara e tot dupa mine l-am intrebat daca mha place daro zis ca are prietena mha place sau nu ce asi putea face sa mha placa din nou si sa fim impreuna?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ele sunt invidioase si nu vor sa fi cu el dar daca el iti da sms rasp si u cu acceasi moneda

2 răspunsuri:
| Andreea_1443 a răspuns:

Daca prietenele tale ti-au spus ca acel baiat vrea sa faca misto de tine, probabil ca ori erau "geloase" ca lui ii place de tine si nu de ele, ori stiau ele ceva si chiar acel baiat vroia sa faca misto de tine. Daca spui ca acum el este cu o fata si iti trimite tie mesaje inseamna ca poate ii place de tine, dar in acelasi timp este si neserios, Daca ii place de tine, de ce nu o lasa pe aceea fata si vine la tine? te-ai intrebat? ...convinge-te ca PE TINE te place, vorbeste deschis cu el. Poate nu ai curaj sa vorbiti fata in fata, dar la telefon, prin mesaje, pe mess...sunt f.multe solutii. Daca chiar iti place de el, merita sa incerci! bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga daca el te place cu adevarat