Hai sa nu generalizam. Ametiti d'astia vor exista mereu. Existau si pe vremea mea. Cand aveam eu 15-16 ani, ei aveau 26-27 si stateau dupa noi sperand la nu stiu ce mama naibii. Lingaii d'astia vor exista forever. Dar asta nu e din vina noastra. E din vina lor.
Pai ai zis ca era baut pana si eu cand beau sm alta atitudine/comportament
Sau... Poate chiar o placea extrem de mult... si nu voia sa plece singur
Baietii care raman in friendzone cum spui tu raman acolo pentru ca spera sa iasa din zona aia. Fetele nu o fac special cum crezi tu. Vad ca ele nu se plang ca un baiat le baga in zona prieteniei presupun ca li se intampla si lor. Oricum, pana sa intru aici nu stiam ca pentru un tip e asa deranjant daca o fata il tine asa in stand bye adica asa numita zona a prieteniei. Daca un barbat ma place dar eu sunt nehotarata sau imi place ca om nu il indeprtez decat daca vrea el. Nu inteleg supararea asta! Se poate intampla sa mi placa la un moment dat. La faza cu insistatul iti dau dreptate. Se vede f prost si e enervant sa insiste cineva daca tu nu vrei nimic
Se poate intampla sa nu sti ce sa faci. De regula cred ca tipul care sta in zona prieteniei stie ca tipa nu vrea sau nu e hotarata. E si vina lor ca ar trebui sa fie ei mai hotarati mai directi. In fine. Ideea e ca un om trebuie sa si dea seama rapid in ce situatie este. Poti sa ramai amic cu o fata care iti place dar nici sa ramai blocat acolo, sa vezi si alte posobilitati.
Nu-i asa ca parca e un trend?
Mi se pare ca tine de demnitatea ta sa nu stai dupa...nimic.
Salut,
Nu te bagă nimeni în friend-zone, intri singur, din cauza prostiei. Adică nu ești hotărât, să mergi mai departe, nu țintești la ce are sub chiloți, pac ești băgat în friend-zone.
Adică, dacă nu ieși în oraș cu ea, și te mulțumești să fii guraliv, și să-i asculți toate bullshit-urile ei, ore întregi, nu e vina ei, e a ta.
Cazul pe care l-ai prezentat e clasic, proști care se milogesc, disperați și așa mai departe, și câți ca el.
Sunt oameni si oameni. Nu trebuie judecat acel baiat pentru modul in care a abordat acea fata. Poate a fost un crush la prima vedere, dar din pacate pentru el, nu a fost ceva din ambele parti.
Dany_Daniel_1998 întreabă: