Nu,nu cred că as putea.Cine nu oiate avea copii cred că ar fi mai bine să adopte.Nu sunt impotriva fertilizării in vitro cu sperma propriului sot si dacă se pun in uter toti embrionii.
Există psiholog și psihiatru pentru boli nervoase!
În al doilea rând, nimeni nu a obligat vreun bărbat să doneze spermă.
Și, nu în ultimul rând, tot procesul medical de recoltare, însămânțare, este strict secret, cu clauze stricte de confidențialitate.
NICIODATĂ, nici donatorul, nici femeia care primește nu se vor cunoaște și nu vor primi informații unul despre celălalt.
Nu te sileste nimeni sa donezi sperma. Altii vor sa fie tati la 30 de copii. Nu e problema ta.
Iar eu nu donez sperma pentru ca nu vreau ca embrionii nefolositi sa fie aruncati la gunoi.
Si cine iti ofera tie dreptul sa le interzici altor parinti, care nu pot concepe o sarcina, sansa de a avea un copil prin intermediul donatorilor?
Nu ti-a cerut nimeni sa donezi nimic si nici nu ai fost obligat, treaba se face de buna voie.
De aia se chemarea donare, numai daca vrei!
apoi se fac tot felul de analize, inclusiv aviz pshiatric.
Si nu in ultimul rand spermatiodul ala nu iti mai apartine
Bonus.Sunt barbati care fac de buna voie copii cu partenerele lor si nu vor sa il cunoasca!
Dar când îți arunci copii in canalizare sau pe unde îi arunci, cum poți trăi cu ideea că îți omori proprii copii?
E o alegere personala și fiecare e liber să facă ce vrea cu sperma lui
Niciodată nu mi as arunca copilul, mai bine mor eu!
Și adică ce faci cu zmacolina după operațiune?
O păstrez la frigider
Am înțelessss
Asa se recolteaza si ouale femeilor. Nu te obliga nimeni. Daca nu ai face tu asta, nu ar trebui sa fie ilegal. Te gandesti numai la partea ta de poveste, dar nu si la persoana care accepta donatia. Mai informeaza-te.
Păi ai șansa să donezi fizic sperma, adică te întâlnești cu doritoarea, faci sex cu ea, înainte stabiliți clar că ea nu dorește implicare din partea ta, nici pensie alimentară, dar pui condiția să te lase să înteracționezi cu el în parc, iar după ce devine major poți să-i spui sau nu adevărul.
E ca la animale: dacă ai o femelă în călduri, poți alege să o însemineze tehnicianul veterinar sau poți alege s-o lași să se împerecheze natural.
E spusă ca din topor, dar e corect ceea ce spui! Vrei să ști copilul o faci fără obligații contractuale de căsătorie, dar prin cunoașterea partenerei și raport sexual cu ea! Scurt și la obiect!