| Andrei990 a întrebat:

Ba imi place o fata da mie jena sa-i spun jena scuze sunt timid asa ca va rog sfaturi

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

In primul rand inceraca sa vb mai civilizat nu cu BA ca e urat, mergi la ea si spune-i ca o placi ca arata bine si vrei sa fii cu ea dar sa fii numai tu si ea singuri fara alte persoane in jurwinking

5 răspunsuri:
| Octaviana_9832 a răspuns:

Hmm... Ar trebui sa-ti invingi timiditatea!
Cu ea n`o sa rezolvi niciodata nimic.
Trebuie s`o abordezi, abordezi am zis nu sufoci! sa-i dai semnale ca o placi si atunci ea daca iti raspunde in acelasi mod atunci e clar ca si ea simte la fel si atunci treci la ''atac''!
Dar pana atunci trebuie sa mai ai un pic de rabdare, intra in vorba cu ea, ajut`o la teme sau ce faceti voi pe acolo si apropiati`va cat mai mult.
Atentie! Daca te comporti prea frateste ar putea dupa aia sa te considere ca pe un frate asa ca ai grija ce faci.

Succes :*.

| ioana16 a răspuns:

Pai...in primul rand sa stii ca nu vei face nimic cu timiditatea in viata( eu stiu cum e si am pierdut multe din cauza asta) asa ca incearca sa prinzi curaj, te duci la ea si vorbiti. sau, ai putea sa iesiti in oras, sa vb pe mess, va veti cunoaste mai bine si nu iti va mai fi chiar asa de greu big grin oricum...acum nefiind vorba de fata, cel mai bine e sa scapi de timiditate, vei avea mult de pierdut din cauza ei si cand vei realiza asta va fi prea tarziu sad te poti controla big grin e chiar usor. eu am invatat big hug succes:*

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Dacă-i spui "bă" nu faci nimic.Eu zic întâi să înveţi să scrii apoi să îi mărturiseşti sentimentele tale puternice.

pa, pa.

| Sice a răspuns:

''Ar trebui sa iti invingi timiditatea''
''Cu timiditatea nu faci nimic in viata''
Voi chiar credeti ca nu a realizat asta pana acu omu'? Sunteti penibili ma. Sfatul meu e sa faci cat mai mult contact vorbal cu femeile de peste tot, vanzatoare, profesoara, prietena sau colega vorbeste frate cu ele cat mai mult intreaba-le cum o mai duc, daca merge vanzarea si tot asa, nimicuri.Chestia asta o sa iti dea mai multa incredere in tine si o sa-ti reduca din timiditate. Un alt sfat ar fi sa citesti niste articole despre aproach-uri si Pick Up, dar nu cred ca esti destul de mare pentru asta.Succes fratica!

| God_1675 a răspuns:

2 tequila date pe gat si esti zzzzzmeu...combinatozaur.