| ღஜღpikapikaღஜღ a întrebat:

Ba, lumea asta ma zapaceste, mai ales baietii...
NU VA INTELEG! De ce Doamne va transformati toti in bad boys. fumati, va drogati si faceti pe "smecherii" in fata unei fete?
Si mai spuneti si ca... voi nu sunteti ca ceilalti si ca bla bla bla.
Cum sa va intelegem noi femeile? CUM?

Răspuns Câştigător
| AtomiX a răspuns:

Mereu aceeasi poveste, o fata generalizeaza toti baietii doar pentru ca a avut o experienta neplacuta cu unul dintre ei.(crezi ca toti sunt la fel? eu nu prea cred, fiecare om e diferit de celalalt).dar, dupa parerea mea, merita ceea ce li se intampla big grin de ce? pentru ca ele singure au ales asta.a venit cumva vreun baiat strain la o fata sa-i zica: gata, de acum esti cu mine etc? nu cred.ele singure au vrut baiatul respectiv..deci merita tot ceea ce li se intampla cu el (fie ca e bine sau rau). E ca si cum te-ai juca cu un cutit, din greseala te tai pe mana si pe urma dai vina pe cutit ca de ce te-a taiat (-.-) dar nu dai vina pe tine ca tu ai ales sa te joci cu el..eh, sper ca ai inteles ideeawinking

32 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru ca asta cer fetele, un baiat prima oara iubeste foarte mult o fata apoi vede ca degeaba a crezut in ea vede ca alti baieti au noroc mai mare e baieti aia sunt bad boys, toate studiile din lume au demonstrat ca bad boys sunt preferati de fete

| Lawliet14 a răspuns:

Pai nu toti, aia pe care ti i-ai ales...