| UserulAnonim a întrebat:

Ba, o sa fiu direct.
Sunt gay, si nu stiu cum se face ca iar m-am indragostit de un tip, de data asta coleg de clasa. Faza e ca nu suntem prea apropiati si nu stiu cum sa ma bag in seama cu el.
Si mai nasol e ca nu stiu daca e gay, sa stiu cum o sa reactioneze... Eu sunt un baiat asa mai "normal" nu ma port feminin, deci nu poate stii de mine.
Mna, deci astept sfaturi cu ce-as putea face sa-mi dau seama daca e gay sau cum sa ma apropii de el.
Dau si funda.

Răspuns Câştigător
| Ecaterina2016 a răspuns:

Bună, te rog sa ai grija cum abordezi acest subiect, știi bine ca trăiești intr-o societate profund homofoba și ai mare grija sa nu e afle la școală de orientarea ta sexuala...Vei avea probleme cu colegii cât și cadrele didactice. Dacă totuși vrei sa afli măcar părerea lui despre homosexualitate poți sa ceri sfatul lui ca si cum ție ti-a declarat un prieten ca este gay și nu stii cum sa te comporti cu acel "prieten" ca sa nu se simtă aiurea. Sper ca părinții tai vor accepta orientarea ta sexuală ai mare nevoie de îndrumarea și protecția lor.

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pur si simplu sa vorbesti cu el, si cum ti-au zis si cei de mai jos, sa afli daca are iubita sau ii place de vreo fata. Continuati sa vorbiti si cred ca o sa-ti cam dai si tu seama cu timpul din privirea si comportamentul lui daca e sau nu interesat de tine in acel sens.

| SERIALS a răspuns:

Ai aflat sau ti-a trecut dragostea?

| GreenVoid a răspuns:

Il intrebilaughing Daca se impacienteaza e, daca il bufneste rasul nu e.Bafta la harjoneala in po-pou big grin

| Adbbmsh a răspuns:

Oh, my god.

| Cristyan_Doru_1984 a răspuns:

E greu trebuie sa ai faci avansuri incet incet ducetiva la film incearca sa pui mana pe picior vezi reactia etc

| TonySchwann a răspuns:

Bună! Dacă vrei să vorbim în particular despre treaba asta, mă găsești pe Facebook: Tony B. Andrei. Te aștept acolo!

| AnnaBtw a răspuns:

Ba, si un prieten de-al meu a patit asta. Bine, el e foarte feminin si se banuia ca e gay dar trecem peste. Pur si simplu incerci sa te apropii de el si daca observi ca nu se da la nicio tipa si nu are cumva gagica stabila, il intrebi mai in gluma, mai in serios daca e gay. Daca iti zice 'Da' FELICITARI! E aproape sigur al tau pentru ca in Romania sunt foarte putini gay

| GeorgeEnescu a răspuns:

Deci...Prima data ii pui mana pe buci... Apoi pe penis si vezi cum reactioneaza

| Impretty a răspuns:

Păi,ai putea sa te uiti la cum se comporta, daca se da la o fata sau d-astea.
Trebuie sa te bagi in vorba cu el, vorbiti despre ce va place etc. Apoi, il intrebi daca ii place de o fata.
Io ti-am spus cateva idei, sper sa te ajute.

| AlexFK201 a răspuns (pentru Impretty):

A fi gay nu inseamna sa te comporti ca o fata.