| MulaJunior1 a întrebat:

Ba un prieten a dacut sex cu iubita mea si eu acum ma intreb pe cine sa bat pe iubita sau pe prieten?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Pe amandoi.

10 răspunsuri:
| Anonima130699 a răspuns:

Amândoi sau niciunul

| ValentinGeorge a răspuns:

Hai sa bat niste oameni ca s-au simtit atrasi unul de altul, in loc sa-mi gasesc pe altcineva mai bine stau si-mi plang de mila si reactionez urat. de ce sa gandesc rational si sa las oamenii sa fie fericiti fara mine prin preajma? nu faci decat sa pari needy. cui ii plac oamenii needy? oamenii vor oameni langa care se pot simtii relaxati.

| corbulalbrosu a răspuns:

Pe tine insuti. In cap. Cu pumnii. Explicatiile le consider inutile big grin

| Cosmin214 a răspuns:

Ba eu zic sa bati campi

| Mădăd26 a răspuns:

Pe niciunul, mergi mai departe lasandu-i urma, oricum nu o sa mai dai timpul inapoi indiferent de ce faci.

| LabaSmechera6699 a răspuns:

Bate-o pe gagica-ta. pe umar. Zi-i sa-si gaseasca pe altul.

Răspuns utilizator avertizat
| Necunoscut112 a răspuns:

Te umileşti chiar mai tare dacă te apuci să îi baţi. Pur şi simplu îţi vezi de viaţă, nu mai vorbești nici cu ea, nici cu el. Asta va fi mai dureros. Dacă sari cu bătaia o să considere că eşti un ghiolban prost (dacă s-a f cu altul oricum e posibil să creadă asta, dar i-ai întări ideea) şi că a făcut foarte bine că s-a simţit bine cu altul.

| ShaOfHatred a răspuns:

Te urci in masina, pui la geam 5 cruci, 2 icoane (Una cu Cristosel si cu Maicuta Lui )o icoana cu Arsenie Boca, faci trei cruci, si treci peste ei.
Amin

| Danu55 a răspuns:

Pe priete. dacă o bați pe fată tatăl ei.de fapt te las pe tine să afli