| Letytya99 a întrebat:

Baaaaaa' laughing))) un tampit ma place si una ii invidioasa pe mine k nu o place pe earolling on the floor) si toata ziua ma injura laughing) ce dracu pot sa ii >>spun?:: >funda!laughing

11 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall! Ignora! este cel mai bun lucru! Pa! Sunt lucruri mult mai importante de facut!

| IMC90 a răspuns:

Radete-n cap

Apache
| Apache a răspuns:

Banuiesc ca e o intrebare decenta pentru stiinta si filosofie...

| quickly a răspuns:

Vorbeste "dracu" mai frumos ca nu esti la mata la vaci!

| TM6524 a răspuns:

Situatia e complicata, ceea ce face intrebarea sa fie usoara: nu face nimic si lasa-i sa faca ce vor. Sau poti sa-i spui aluia ca nu il placi si ca il place aia.

| Inferno a răspuns:

Ai gresit categoria sau mai bine spus nu exista ocategoria a intrebarilor superficiale, pacat.

| Inferno a răspuns:

Este incredibil cat de bine prinde o asemenea intrebare la utilizatorii de pe TPU, deja ai primit 6 raspunsuri si cred ca pana voi termina de scris aceste randuri numarul se va dubla...

| alexandra2859 a răspuns:

Sa stii ca eu tiam raportat intrebare pentru ca nu este la categoria potrivita.

daca ai vocabularul asta si in viata de zi cu zi imi imaginez ce te mai place tipullaughing

si de ce te injura "prietena" asta a ta.

| lolyyypoly a răspuns:

Hahahahalaughing) IGNOR-O! moare de ciuda.rolling on the floor Nu ii da nici un fel de satisfactie si nu te cobara la nivelul ei :*

| lolyyypoly a răspuns:

Si daca vreo data o sa intrii in discutie cu ea spune-i ca esti mult prea buna pe langa ea si nu ai de ce sa te cobori la mintea ei

| GossipGirl97 a răspuns:

Spune-i lu tampitu ala ca nu-ti place de el si sa te lase impace...si ei incearca sa-i explici cind e linistita ca nu-ti place de el, si gata... daca va intelege bine, daca nu, las-o numai dureri de cap