| RAY a întrebat:

Badboys atrag fetele din cauza caracterului lor sau a aspectului frumos? Ce anume v-a atras la un badboy mai mult: aspectul fizic sau caracterul? Daca ati avut vreodata un iubit badboy.

Răspuns Câştigător
| Suntadevarata a răspuns:

Ei atrag fete care vor sa se simta protejate. Sau badgirl care nu vor baieti cuminti sau pampalai.
Ei au caracter puternic si se tin de cuvant, dar pot sa se intoarca 180* (grade).De obicei ei sunt cei care arata bine si de aceea sa zic asa au lipici la fete.
Tu daca ai fi fata ce ai alege intre
Baieti cuminti(genul romantic)
Tocilari
Manelisti
Pampalai(le e frica de orice)
Frumosi dar prosti
Destepti dar urati
Si Badboy

| Roxin a răspuns (pentru Suntadevarata):

Touche!

| RAY explică (pentru Suntadevarata):

Un barbat frumos, inalt, musculos o stare materiala buna, asta as alege

| RAY explică (pentru Suntadevarata):

Cred ca le atrage aspectul fizic nu asa zis carcater, sunt si barbati frumosi care nu sunt asa zis bad, da cica cu cat un barbat arata mai masculin hormonul masculin e mai mare deci mai multa violenta, comportament de alfa

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde cat esti de limitata, ca numai asa te-ar putea atrage un bad boy.
O fata cu creier nu s-a complica cu un baiat rau, dimpotriva, sunt lucruri mult mai bune si mai interesante de facut, decat sa cazi in extaz la vederea unuia care se da barbatul fatal si rau!
Personal, ma lasa rece asemenea specimene, niciodata, dar absolut niciodata nu mi-au placut gomosii care se impauneaza ca sa arate cat sunt ei de fatali.

| Printesa10TM a răspuns:

Te-ai descris pe tine?!

| RAY explică (pentru Printesa10TM):

Am descris eu ceva?

Mie mi-a placut un 'badboy' da era frumos, dar m-a atras caracterul lui(dupa ce l-am cunoscut cu adevarat si situatia lui). Dar imi plac mai mult baietii destepti, desigur in aceasta categorie nu intra, de obicei, cei frumosi. Nu stiu daca sa zic 'din pacate'.

Un barbat, frumos, inalt, musculos

Eu am descris ce preferam daca eram o fata frumoasa si cautam un barbat, nu mam descris pe mine

Am inteles, dar eu am vrut sa intreb cum esti tu.

Asta nu conteaza

Esti misterios, ce dragut!

| Biu009 a răspuns:

De obicei, fetele prostute se indragostesc de bad boys. Nu stiu exact de ce, presupun ca se excita daca un badboy face pe smecherul sau le trateaza urat laughing