Bă, dacă e să te înşele, te înşeală oricum, cu tine de mânuţă.
Nu te mai gândi cum să faci să nu te înşele ci mai bine investeşte energia în a nu-i da motive să te înşele!
Şi-n plus, dacă zici că o iubeşti, mai bine ai şi tu puţină încredere în ea că doar la urma urmei nimic nu e 100% în viaţă sigur.
Vezi-ţi de bac, vorbeşte cu ea ca să te susţină emoţional în timpul emoţiei bacalaureatului şi prinde încredere în ea.
Acordă-i libertate căci altfel ai s-o pierzi.
Şi-n plus, pleacă abia peste o lună şi e excursie. Dacă e excursie, bănuiesc că nu stă mai mult de 7-10 zile, din care mult pe drum şi în mai multe locuri. La dracu' nici n-are timp să-i ţină minte numele unui grec .
Salut! Ai mai multă încredere în sentimentele ce i le oferi şi ai mai multă încredere în ea. Dacă pleci mereu de la premiza că te va înşela, chiar o va face căci de ce ţi-e frică mai rău de aia nu scapi!
Stiu cum este cu gelozia, insa crede-ma ca nu este o solutie si mai mult va va strica relatia!
Gandeste-te putin : ti-a dat ea vreodata motive REALE de gelozie?
Crezi ca procedezi corect? Ai cu adevarat incredere in ea?
Ar trebui sa te gandesti la toate acestea si sa mai lasi putin din gelozie.
Cel mai bine ar fi sa te duci cu ea in excursie...sau daca nu se poate sa mergi in excursie trebuie sa ai incredere in ea. Daca ti-a zis ca nu va face nimic trebuie sa o crezi si sa lasi gandurile negative deoparte si sa te concentrezi asupra bac-ului.Bafta!
Concentreaza-te asupra problemei majore ce o ai, bacul si acorda-i putina incredere prietenei tale ca altfel devii paranoic.Gelozia nu e deloc sanatoasa in cuplu, nu e usor sa o invingi dar cu putina vointa ai sa reusesti.
Pana pleaca ea in Grecia mai e o luna, iar tu in doua saptamani ai bacul.Incearca sa iei lucrurile pe rand, prioritar e bacul si dupa aceea ai sa te gandesti la ce ai de facut cu prietena ta.Si nu ai de facut decat un singur lucru:sa ii acorzi incredere si libertate ca altfel o pierzi.Nimanui nu-i place sa fie tinut in lesa!
In primul rand CALMEAZA-TE!
Daca tu o iubesti, ai incredere in ea mai ales ca ti-a demonstrat ca te iubeste. Daca o s-o tii incontinuu cu faze d-astea la un moment dat e posibil sa te insele, macar sa ai motive sa fii gelos si neincrezator.
Si eu sunt gelos.
Daca zici ca a renuntat la multe pentru tine inseamna ca te iubeste.
Trebuie sa ai incredere in ea.
Asta nu este gelozie este obsesie.Revino-ti.Ocupa-ti timpul cu altceva, de exemplu invata pentru bac si facultate. Fata daca te iubeste nu te inseala. Cel mai bine este sa nu te mai gandesti la ea ce-o sa faca in excursie. Te rog sa-ti revii in fire ca bacul si facultatea sunt mai importante decat ca face ea acolo. Spor la invatat.
Crede-o. cum ai zis tu ti-a demonstrat ca te iubeste. si al meu merge in germania pentru o luna ... si mi-a zis ca el nu merge la femei ci merge sa lucreze. deci lasa gelozia deoparte SuCcEs
Nu stiu care dintre urmatoarele argumente ar trebui sa fie primul, dar sper sa te ajute:
-Daca vrea sa te insele, o va face si cu tine de mana;
-Ai incredere in ea;
-Daca o tii tot asa ai ocazia sa o pierzi;
-Daca te iubeste nu o sa te insele;
-Da-i libertate, multa libertate... daca vrea sa stea cu tine, va ramane cu tine mereu.samd.
Sa te gandesti la faptul ca prin gelozia ta o poti pierde si daca tii la ea te vei gandii si o vei lasa mai moale cu geloziile
Cred ca ai o iubita super! Mai bine ai aprecia ceea ce ai, decat sa-ti lasi mintea sa umble pe campii. Ce preferi : sa ai o iubita nasoala la care nu s-ar uita nimeni sau sa iti temperezi gelozia si sa ai incredere in fata pe care o iubesti? Dintre doua rele ce ai alege: sa mananci o mamaliga singur toata viata sau sa imparti un tort delicios cu altii?
Ms tuturor pentru sfaturi! m-am mai linistit... oricum cred ca sunt asa gelos deoarece si ea este la fel de geloasa ba poate chiar mai rau decat mine si cum spune si proverbul "cine se aseamana se aduna". ia spuneti-mi fetelor... o fata geloasa ar putea insela? adica ar face ceea ce nu doreste sa faca iubitul ei, adica sa o insele? mersi mult.
Bananacantareata87 întreabă: