Buna
am avut si eu o relatie de genul asta cu un baiat... ii placea de mine, facuse rost de numarul meu de telefon si in final am ajuns sa fim impreuna... s-a comportat frumos primele 2-3 zile. apoi incepuse sa fie indiferent, ne vedeam o data la cateva zile si asta numai la insistentele mele pe motiv ca are treaba, are de invatat si nu poate sa iasa. la telefon nu mai zic ca numai eu il sunam si ma durea indiferenta lui, intr-un final am aflat si nu de la el ci de la o amica, ca s-a impacat cu fosta lui prietena si probail de aia se comporta asa. m-a facut atat de mult sa sufar incat si pe strada daca l-as vedea nu l-as mai saluta.
o sa-ti dau si un sfat prietenesc: las-o... daca te iubea nu se comporta asa cu tine, nu face si tu aceeasi greseala sa te umilesti in fata ei!
Eu cred ca are pe altul sau e plictisita de tine. Tu, in loc sa fii un pic independent, o cauti ca disperatul si te rogi de ea sa te bage in seama. Ca un catelus care se gudura pe langa cineva care are bucata de carnitza in mana. Ia fa-te si tu mai ocupat, n-o mai suna atata, nu mai sari pe ea pe messenger cand apare online si las-o sa vezi ce face ea, de la sine, fara s-o cauti tu Daca nu face nimic, e clar : ori nu te mai place (de iubit clar nu te iubeste, deci trecem peste asta), ori e cu altu`
Sunt 2 variante...
1.Sa nu o interesezi absolut deloc si sa stea cu tine doar de dragul de a avea si ea un prieten.Si daac e asa pune piciorul in prag nu o lasa sa te manipuleze cum vrea ea, da-i papucii si gata! O sa gasesti fete cu carul doar ai rabdare...
2.Se poate sa aiba o problema de familie, de sanatate, sau sa fie doar intr-o stare proasta...incearca sa afli care e problema dar nu cu insistenta. Daca observi ca nu poti scoate nimic de la ea fa o pauza si daca tine la tine ii vei lipsii! Fi tare!
Da, ce pot sa spun, poveste de dragoste c-n filme.
rezulta ca: o iubesti, in schimb ea nu
te trateaza cu indiferenta, tu dimpotriva.
daca dragoste nu e, nu poti face nimic.
iti dau un sfat. orice fata care te respinge, te dezamageste in cel mai josnic fel, te trateaza cu indiferenta, nu o trata la fel. Indiferenta doare cel mai tare. chiar daca nu te iubeste, chiar daca nu te place sau tine la tine, ca femeie va simti asta, doare foarte tare. nici-o femeie nu merita tratata asa.
poti sa iei lucrurile cum vrei, poti sa faci orice, dar, incepe cu inceputul: te merita? raspunsul tau va fi ceva de genu: nu prea.
si atunci?
tu o iubesti, si ea poate chiar are pe altu.
ofera-i timp, sau uite desparte-te de ea, cateva zile, acorda-i putin timp, si dupa caut-o, si vezi daca are pe cineva. iti va raspunde clar la intrebarea: 'Te merita?' - vei realiza ca Nu.
Si eu sunt cu un baiat, care e la fel.
El e din alt oras, si mereu imi zice ca ma iubeste.Cand am fost la el, totul a fost miiinunat, apoi dupa ce am veit acasa, parca nimic nu s-ar fi intamplat.Acum am vb cu el, si parca vb mai mult, nu zilnic, dar sa zicem ca mai mult
Tu o iubesti pe ea. Poate si ea pe tine. Poate chiar asa e, nu stie sa arate ca te place.Ar trebui sa te vezi cu ea, si sa vorbiti fata in fata Spune-i ca daca nu te place, nu simte nimic pentru tine, atunci nu are rost.Chiar daca o iubesti, gandeste-te ca e mai bine fara sa iti bati capul pe comportamentul ei.
Parerea mea.
Acum tu decizi.
Asta ca o paranteza(nu inteleg de ce unele fete sunt ca si iubita ta adica au toata iubirea unui baiat si totusi nu se stiu bucura de ea )
Tu gandeste-te cum e mai bine, cu ea, dar gandindute mereu de ce se comporta asa indiferent, sau fara ea(poate cu alta).
Bafta si sa imi spui si mie ce ai rezolvat>
Poate se poarta asa pentru ca tu i`ai aratat ca o iubesti si ea profita de chestia asta. da fa si tu pe indiferentu sa vezi cum face.si daca nu o intereseaza mai bine pui punct fete mai sunt baieti la fel deci nu se termina lumea la ea stai lin. poate ai sa gasesti o fata muult mai buna decat eaa si muult mai iubitoare. papa:*
Bananacantareata87 întreabă: