| Daysukki a întrebat:

Bai ...de ce raman atatea femei gravide sau fac avort dupa ce se huta-huta? n-au auzit de prezervativ? si mai am o intrebare, nu poti sa ramai gravida daca o faci cu prezervativ, nu? ca unele zic ca da, altele nu, nu mai stiu ce sa cred, sunt in dilemabig grin

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista metoda contraceptiva sigura. Dar un prezervativ de buna calitate si folosit corect ofera o protectie foarte inalta: 99, 98%

| Noonee a răspuns:

Nu stiu intreaba`le pe ele.(faza cu daca au auzit de prezervative")
Prezervativul este cea mai buna cale de a nu ramane insarcinata, mai sunt si pilulele dinainte si dupa.Cam atata stiu si eu

| andreeaemmma a răspuns:

Cate odata se poate rupe prezervativul

| otilia_6270 a răspuns:

1.Cred ca majoritatea fetelor care raman insarcinate a primit de la prietenii lor replici" daca nu o facem te las"/"cu prezervativ nu e placere"si ele ca niste indragostite cu mintile plecate fac pe plac dobitocului(altfel nu pot sa ii spun). pe langa specimen, ar mai fi si educatia sexuala precara si toate derivatelehee hee...
cateodata, un "Nu" e mai sigur decat orice prezervativ... cel putin asta e parerea mea
2.Prezervativul se poate rupe, dar sunt putine cazurile... cel putin asa am cititlaughing

| Godgodadi43 a răspuns:

Dupa cum stii baietii/barbatzii au devenit super rapizi si cand o baga o baga de se rupe prezervativu ala laughing

| krysa_4974 a răspuns:

Prezervativul... in timpul unui contakt sexual se poate si rupewinking...