| BeautyTeacher a întrebat:

Bai deci am nevoie de ajutor seriosstraight face Funda.Imi place foarte foarte mult de un baiat. El cateodata cand il salut imi raspunde in sila, ori se uita la mine nici nu ma saluta, dar cateodata imi zambeste ma ia in brate sau ma mai pupa pe obraz sau mai vorbeste cu mine si chiar nu stiu ce sa fac.Toti baietii imi bat apropouri se roaga de mine sa iesim doar el nu sadApropo, am luat miss deci nu sunt urata si nici ratata.merci.funda.

9 răspunsuri:
| DenDi a răspuns:

Intalnitiva in parc si vb una alta date in vorba despre dragoste chestii din astea si intreaba-l de cine ii place.si atunci stii si thuu...

| BubuAdriana a răspuns:

Incearca sa te bagi in vorba cu el, sa afli daca te place sau nu.
Bafta, sper ca te-am ajutat

| Crisu a răspuns:

Il cunosti? Ati facut cunostinta? Daca nu, atunci asta ar trebui sa faci.Si daca nu reusesti, si inca iti raspunde in sila, atunci inseamna ca e pe toane.Si nu merita sa te tii dupa un astfel de baiat daca esti frumoasa. Daca ai luat miss, inseamna ca intr-adevar esti frumoasa si isteata, asa ca or sa fie multi baieti interesati de tine! De ce sa te tii dupa unul, care nici el nu stie ce vrea?

| Alexander_1900 a răspuns:

Probabil te simpatizeaza, dar de cele mai multe ori baietii cand sunt in grup vor mereu sa fie in centrul atentiei aratandu-le preietenilor ce pot face eii fetelor. Incearca sa afli daca macar simte ceva pentru tine, vorbeste cu el si spune-i ca-l placi fara sa-ti pese de ce va urma sa spuna, daca iti va spune ca nu te place si v-a incerca sa scurteze discutia inseamna ca vrea sa dea dovada de ceva daca are timp pentru o discutie larg deschisa si iti explica incearca sa-ti iei gandul de la el pentru o vreme nu o sa faci decat sa te ranesti singura.

| xAnita a răspuns:

Hmmthinking Grew e cu baietii astiastraight face. Asa-i:]]?
Deci. Ai putea sa-l chemi intr-un colt la scoala saw undeva sa-i ceri 2 minute sa vorbitzi intre 4 ochihappy. In cele 2 minute poti sa-i spui ce simti pentru el. Saw poti sa-i spui simplu ca il placi si vrei sa se comporte mai frumos cu tinehappy saw chiar il inviti la o a dowa intalnire de data asta sa dureze mai mult de 2 minutelaughing.
Nu trebuie sa te ingrijorezi. Alte sfaturi. ar fi:
Sa te dai la elsmug uneori chiar merge.
Saw sa il tratezi cu dispretz. Astfell va simti el ca ceva nu`i in regulahappy.
Sper ca ti-am fost cat de cat de folos!

| DiamanteleSeSparg a răspuns:

Nuj ce sa zic, baiatul asta nu e sigur pe el, adica cateodata nici nu te baga in seama iar in alte dati sare pe tine.Baiatu asta s-ar putea sa dea semne si de timiditate, te-as sfatui sa comunicati mai mult ca prieteni pentru inceput. Fa tu primul pashappy
Funda?

| Jelly_7813 a răspuns:

Probabil ca vrea numai sa isi bata joc de tine. asa ii fiecare baiat. sau poate ca uneori nu are chef de nimic.

| DeEeA_2049 a răspuns:

Am o idee: (da fapt 2 laughing )
1.gaseste un baiat care te place si pe care il crezi si tu simpatic, pune-te cu el si vezi ce reactie are cle de care iti place smug (desi asta insemna sa te folosesti de el dar asta e trebuie sa facem si sacrificii, nu?)
SAUU
2.Incearca direct sa flirtezi cu el happy
Sper ca te-am ajutat.
Succes :*

| Andreea_6422 a răspuns:

Pare genul de tip cu fite. Gen ma comport frumos cand vreau eu si cu cine vreau eu. Gandeste'te in primul rand daca merita efortul. Vorbeste cu el, incearca sa-l cunosti mai bine.