Baietii buni si seriosi nu-s bagati in seama, caci fetele bune se baga pe baieti nesimtiti care le fac sa sufere si dupa se mai si plang ca "De ce?".
Normal ca s-a bagat pe o panarama, daca restul nu dadeau semne.
Totusi, asa mai capata si el experienta
Mereu o sa existe faza ca, fetele se plang ca "Nu ma iubeste nimeni", iar daca cineva bun ii spune ca o iubeste, ea zice "De la tine nu se pune, vreau de la cineva anume".
Buna din nou
Infrunta realitatea!
Momentan la fel simt si eu, baiatul pe care il placeam se i-a numai de panarame care poarta fuste pana la c*r si tocuri de 12 cm la chefuri.
Arse de solar si decolorate ori vopsite.
Nu vreau sa insult personalitatile doar ca asta este parerea mea despre ele, sincera sa fiu nu-mi pare o imagine foarte buna ca la un party sa te prezinti mai degraba dezbracata decat imbracata... aaaa si sa nu uitam de gheare.(ele nu pot lipsi niciodata)
Revenind la subiect, mie imi placea de acel baiat, strict numai acel baiar dar pana la urma am renuntat la el deoarece eu trebuia sa ma chinuiesc sa intru in vizorul lui iar aceste minunate fiinte feminine nici nu s-au sinchisit prea mult si deja dragutul meu era in preajma lor.
Ne chinuim prea mult, eu iti propun sa nu-ti mai pese de acesti baieti, este trist dar unii dintre ei nu stiu sa aprecieze decat exteriorul care nu reflecta ceva deosebit decat un fund, decolteu, picioruse lungi si bete etc.
Fiecare persoana are dreptul la fericire si sa-si gaseasca jumatatea, tu inca nu ti-ai gasit aceasta jumatate si aspiri la persoanele nepotrivite exact cum am facut si eu, dar niciodata nu se stie cand apare aceea persoana speciala!
Numai bine!
pa, pa
Iti dai seama ca asta e o intrebare conversationala? Ai noroc ca nu am chef sa raportez nicio intrebare azi.
Ce baiat ar placea o fata care e fan Selena Gomez si are faze gen "Helloooooooooooo"? De ce ar trebui sa fiu de treaba cu genu' asta de fete?
E o frustrata de vreo 11 ani. Dupa limbaj si dupa poze imi pot da seama...
/fiecare se adapteaza mediului in care traieste sau moare /
baietii sau adaptat si ei cerintelor fetelor, nu e frumos sa jignesti o persoana
De ce crezi tu ca esti buricul pamantului, in jurul caruia trebuie sa se invarte baietii? Trezeste-te, traim in epoca cererii si ofertei, chiar daca dorim noi sau nu!
Ce mai generalizăm...
Observ că fetele cuminți au ură pe panarame, iar băieții cuminți se întreabă dacă mai există fete serioase.
Trist este că după ce întâlnesc o persoană care îi dezamăgește profund, încep să creadă că nu există persoane sufletiste.
Există băieți buni, la fel cum există fete cuminți, sufletiste și așa mai departe.
Dacă majoritatea spune-ți că nu există băieți cuminți, atunci de ce vă mai căutați jumătatea?
P.S Nici voi nu credeți ce spuneți, așa că draga mea, ai încredere în tine.Probabil că te vor mai dezamăgi vreo 2, 3 neserioși dar într-o bună zi vei vedea că există și băieți care merită apreciați.
O zi frumoasă îți doresc.
Nimeni nu ar vrea sa fie impreuna cu cineva "fan4everSelenaGomez", e ca si cum gagica-ta ar fi sora mai mica a Hannei Montana. Lasa tricourile roz cu Selena si vei vedea ca lumea nu te va mai condisedar curva si va veni la tine.
"Lumea nu te va ma considera curva" dar cine a zis ca ma considera curva?
Si ce legatura are viata privata cu numele de pe cont! LOL! si de unde sti ca port eu haine cu Selena s.a? Doamnee ce copil...
In primul rand tu n-ai de unde sa stii ca @fan4everSelenaGomez poarta tricouri roz cu Selena Gomez, numele de user nu reflecta nimic!
Intr-adevar nu pot stii ce tricouri poarta dar crede-ma ca numele de pe un site reflecta multe.
Eu am zis asta.
Viata are o legatura foarte mare cu numele, chiar si un nume pus la repezeala gen "aqshdsajijkads" te reprezinta. Nu stiu ca porti haine cu Selana dar dupa nume pot sa banuiesc. Cat de incult trebuie sa fii sa folosesti cuvantul "copil" ca pe o jignire? Tipic unui fan Selena Gomez si alti pokemonii din astia de la Disney.
Nu stiu!
Okscuze "baietilor care se considera seriosi"
Apropo, masoara-ti cuvintele!
Mai, hai sa-ti explic. seriozitatea nu are legatura cu implicarea emotionala fata de o femeie sau fidelitatea. aceste 2 lucruri se castiga, tocmai prin evaluarea partenerului si comportamentul acestuia/acesteia si observarea cat de mult se implica in relatie. in unele cazuri si varsta are un mare cuvant de spus... asa ca nu te stresa prea tare, lucruri de genu' se intampla pretutindeni... mergi inainte, ai sa-ti gasesti "your true love".
Nu a fost sa fie.Si fetele alearga dupa golani si baietii dupa panarame mi se pare culmea prostiei.E mai bine asa nu erau compatibili cu tine decat sa iti petreci ani langa cineva cu care nu te potrivesti mai bine stai singura.
Eu nu inteleg de ce voi fetele va luati unele dupa altele la faptul ca da nu esti intr-o relatie esti o fraiera ori ai sa mori singura si din cauza asta se intampla atat de multe de la varste prea fragede nu ca tu ai fi un copil mic sau ceva de genu dar sper ca intelegi faptul ca intri intr-o relatie cand te simti pregatita si daca se ofera cineva sa fie cu tine si tu nu vrei ii spui in fata ca nu iti doresti acum o relatie nu te duci dupa el.
Pai scumpi, fii tu mai bunuta decat panaramele si poate o sa ai mai multi seriosi langa tine
Cred ca tu nu intelegi cum sta treaba! Daca nu ai un decolteu pana la buric, fusta de o palma sub fund si nu esti machiata ca o vampa...pe romaneste...nu se uita nici dracu' la tine. Sunt in aceeasi situatie ca si tine, doar ca eu refuz sa devin o panarama de dragul unuia sau al altuia. Sper ca si tu sa faci la fel. Si rapunsul la intrebarea ta este da, mai exista baieti seriosi pe lumea asta, doar ca sunt atat de putini incat doar cele cu adevarat norocoase ii gasesc.
Hei hei hei... stop, nu trebuie sa generalizezi treaba asta doar pentru simplul fapt ca tu ai dat numai de "scursuri". sunt baieti pe lume astas care tot dau de "scursuri" feminine si generalizeaza la fel ca tine cum ca toate sunt la fel... nu, pur si simplu capu' sus si pe viitor deschide mai bine ochii. iarta-ma ca am sarit asa, dar consider si sustin cu putere ca nu fac parte din categoria respectiva, deci NU TOTI SUNT LA FEL SI UMBLA DUPA PANARAME, oke?
Eu de exemplu am asteptat pentru o fata 3 luni, in acele 3 luni ne-am vazut de 3 ori maxim bine. am vorbit la telefon, mesaje etc. dar cand s-a rezolvat problema totul a revenit la normal, deci nu toti baietii sunt la fel
beausingurlamasamea întreabă: