| Kore_9880 a întrebat:

Bai, eu nu inteleg un lucrustraight face.
De ce daca ii zici unei persoane ca te-ai ***** in week'end te considera curva, iar daca ii zici ca ai facu dragoste/sex te invidiaza. adica pnmstraight face. ce dracu, nu vad nici o diferenta intre:
M-am f***** si am facut sex/dragosteoh go on.straight face
Si nu ii inteleg nici pe astia batrani.straight face. adica stai pe canapea, si esti cu o prietena si ii povestesti ca nu stiu ce ai facut tu aseara cu prietenu`. si Babele comenteaza ca eu-te-le si p'astea, la 16-17 ani vorbesc de sex, dar ele in pnm la 16-17 ani aveau copii/erau casatoritestraight face. ce pnmfrustrated cand vad oamenii d'astiaoh go on.
Ori, babele, etc zic la un vecin ca ai fost cu nu stiu cine, si afla toata stradastraight face. si care-i problema maa x(?
deci chiar nu ii inteleglaughing.
In finethinking

Ce parere avetibatting eyelashes?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Ok, în primul rând, mai uşor cu emoticoanele şi prescurtările adolescentine.
În al doilea rând, da, sunt de acord cu tine; detest ideile comuniste conform cărora sexul este un subiect TABU, iar "copiii" de 16-17 ani nu trebuie să discute despre asta.
Şi apoi se întreabă lumea cum de sunt atâtea cazuri de adolescente care rămân însărcinate, cum de se înregistrează atâtea avorturi (şi să vezi ce penibili sunt când încep cu :,, vai ce păcat de moarte au făcut, au omorât un prunc nevinovat!"). Păi bine mă, educaţie sexuală să nu existe în şcoli, reclame la prezervative după ora 00:00, de comunicarea cu copiii despre sex nici nu se pune problema, că doar e un subiect TABU şi mai vrem ca toţi tinerii să se protejeze, bazându-ne pe ideea că tehnologia a avansat, se pot informa şi pe site-urile de socializare.
V-aţi întrebat vreodată de ce există atâţia adolescenţi care pun nişte întrebări la această categorii de care rămâi profund uimit?
Nu mare mi-a fost mirarea să văd astăzi o postare prin care o fată întreba dacă poate opri evoluţia unei sarcini (2 săptămâni) cu anticoncepţionale.
Iar referitor la sex şi respectiv dragoste, nu este vorba decât de copii care cred în basme cu prinţi şi prinţese în care dragostea e total diferită de actul sexual în sine, în care "prinţul" este dispus să stea să crească plozi şi să trăiască cu tine fericit până la adânci bătrâneţi. Într-adevăr, atunci când cineva spune că a făcut "dragoste", înseamnă că a întreţinut relaţii sexuale cu o anumită persoană pe care o iubeşte. Dar asta nu înseamnă că actul sexual este diferit faţă de cel în care două persoane nu pun sentimente şi este vorba doar de o aventură sau de pur şi simplu distracţie.
Nu te strădui prea mult să înţelegi astfel de persoane, le va lua ce va timp să se maturizeze sau să se deştepte (după caz).
O zi bună!

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

In primul rand. M-am***** suna ciudat, si doar o cu*va ar spune asa ceva. Dragoste faci din iubire, sex pentru joaca.Babele asa sunt, le place sa barfeasca pentur ca nu prea au ce sa mai faca la varsta lor, si na si-au gasit de lucru sa barfeascahappy

| Visecolorate a răspuns:

Pai la faza cu babele oh go on asa e radio santu'. Si traditia se mentine. Intotdeauna lumea de genu' va vorbi, indiferent daca faci ceva bine sau rau. Si la faza cu diferenta.parerea mea e ca exista diferenta intre dragoste si sex. Atunci cand faci dragoste exista sentimente, o relatie destul de serioasa, in schimb sexu' nu necesita iubire. Cat despre etichetarea pe care o primesc fetele [mi se pare cea mai mare tampenie si se aude din ce in ce mai des "femeie=curva" doamne fereste]. Problema e ca exista barfa si exista GENERALIZARE. Din cauza ca majoritatea fetelor au un comportament depravat, multi au impresia ca toate sunt la fel. Dar nu e asa. Asa e si cu baietii si parerea noastra despre ei. Din cauza ca multi vor sex, uneori credem ca toti sunt asa si doar asta isi doresc. Si de aici generalizarea si toate barfele. Plus ca fetele atunci cand vad o tipa care arata mai bine (de multe ori o percep ca pe un fel de dusman, temandu'se fiecare ca nu ii ia "prietenul", sa nu fie mai frumoasa decat ea etc) si daca nu au ce sa spuna despre ea (de rau) de multe ori (cum o vad ca vb cu un baiat) o catalogheaza drept curva (am vazut multe cazuri de genu). Si nu in ultimul rand mi se pare o aberatie sa consideri curva o fata care face dragoste cu prietenul ei intr'o relatie serioasa, cand se simte pregatita si cand se iubesc. Curva e femeia care presteaza raporturi sexuale pe bani, fara sa iubeasca, cu n parteneri.

| harciog a răspuns:

La mine n-are importanta cum ii spune lumea. Poate sa-i zica cum vrea ea dar important este s-o fac in draci, indiferent cum. Poate sa fie si menage a troi.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Doar c****e spun m-am f****
babele comenteaza pentru ca s-au schimbat mult timpurile si ele nu pot accepta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare dreptate mai ai u, p bune.Nici eu nu mai suport babele de la mine d p strada.
Dar sa-ti explic chestia aia cu m-am f***t si am facut dragoste.
Pai,cand spui ca ai facut dragoste,se intelege ca esti iubita de persoana cu care ai facut-o,ca nu e doar o simpla aventura,ceea ce poate starni invidia altora, nu toata lumea are norocul de a iubi si de a-i fi impartasite sentimentele.Dar daca spui''m-am f***t''eh pai asta faci cu oricine, doar pentru a elimina tensiunea sexuala acumulata.Si de-aia poate sunt considerate curve, pentru ca sunt folosite. Sper ca ai inteleshappywinking