anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bai fetelor, voi astea care crizati daca ati ramas insarcinate dupa ce ati avut contact sexual, iar ei nu au introdus decat de doua ori si si-au pus prezervativul sau daca au ejaculat pe voi, sau nu au ejaculat deloc, cum sa ramaneti insarcinate? Asa de incuiate sunteti sau nu aveti nici macar 15 ani? Daca va incepeti viata sexuala incepeti-o cu cap, documentativa, sunt sute de carti ( da ce sa cititi voi), slava cerului acum se gasesc si pe internet sute, mii de informatii in cate limbi vreti o gamada de site-uri in care se explica cu lux de amanunte, sunt documentare, ori voi sunteti batute in cap ori vi s-au urcat hormanii la cap. Alta explicatie nu exista odata ce va incepeti viata sexuala fara sa va informati. Zilnic zeci de intrebari de genul: "am ramas oare insarcinata? " WTF? Daca traiam acum 50 de ani va credeam dar in ziua de astazi... voi chiar asa inculte sunteti? Acum sa vedem daca imi este acceptata intrebarea, deoarece si moderatorii cateodata exagereaza si altadata. nu mai conteaza.

Răspuns Câştigător
| Blue_2910 a răspuns:

Cred ca intotdeauna au fost persoane care nici n-au stiut ce este sexul pana sa inceapa sa-l practice si ma gandesc in special la tinerii de la tara care n-aveau acces la informatii si nici parinti care sa le vorbeasca despre asta, numai ca nu aveau internet unde sa puna intrebari ca sa-i poata critica lumea. In ziua de azi cred ca din cauza excesului de informatii gresite si filme care doar iti arata cum se face multora li se urca hormonii la cap si iau sexul ca pe un fel de joaca si se arunca pe cine le iese in cale. Din pacate si mass-media este cea care-i arunca pe tineri in astfel de experiente pentru ca se foloseste de instinctele sexuale pentru a atrage publicul, iar parintii sunt prea ocupati, prea pudici sau prea orbi ca sa observe ca in ziua de azi copiii trebuie sa primeasca o educatie sexuala de la o varsta frageda pentru a stii sa se fereasca de ispitele care sunt la tot pasul. Daca parintii s-ar trezi la realitate cred ca s-ar mai schimba situatia. Faptul ca multi posteaza intrebari aici ca sa-si clarifice nelamuririle o vad ca pe un lucru bun, pentru ca raspunsurile sunt citite si de altii care poate cauta de fapt altfel de informatii, iar cu ocazia asta ajung sa afle si lucruri la care nu s-ar fi gandit. Nu ar trebui sa ne luam de cei care vor sa afle mai multe lucruri, ci sa le oferim informatiile de care au nevoie.

17 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Da godyx, imi cer scuze pentru asta. vreau sa iti spun ca nici mie nu mi-a placut ca ne-ai luat cu "bai fetelor", dar asta e.

| Азбука a răspuns:

Postarea ta a fost acceptata, sper sa si ramana. Si mai sper s-o citeasca toate fatucele care isi fac test de sarcina la 5 minute dupa un contact sexual, sau dupa ce "se joaca" putin cu "iubi" al lor laughing

| cossmy a răspuns:

Mosule, mai mare dreptate n'ai putea avea. Am vazut intrebari gen "pot ramane insarcinata daca am facut serx anal/oral", sau "mi-a bagat'o, am sangerat, dar oare mai sunt virgina?"... tampenii, sincer si fara suparare, daca nici macar atat lucru nu stiu, nu stiu ce sa mai zic...pffstraight face

| paramore a răspuns:

In ziua de azi curiozitatea e mare, dar nu sunt curioase sa afle consecintele, sunt curioase doar cum e actul...ca a auzit dl nu stiu cine ca era frumos, te simti bine, sau ca prietenul te lasa dk nu o faci, sau sa nu fii mai prejos fata de cele care au facut-othinking

| Ben. a răspuns:

In Romania, din pacate, sunt inca multe locuri, si nu neaparat la tara, unde "sex" si orice conotatie despre sex este subiect tabu. exista medii in care nu se face educatie sexuala, si parintii, care sunt cei mai intimi cu odraslele lor nu vorbesc despre asta! inca sunt oameni care cred ca sexul cu prezervativ sau masturbarea sunt pacate! si din masturbare poti orbi! este bine totusi ca exista fetite care intreaba si le preocupa asa ceva inainte de ajunge la maternitate unde asistentele or sa le tortureze cu intrebari cinice si in momentul cand nasc le spun ca trebuie sa sufere :"daca le-a placut sa se!"intr-o tara unde oamenii cu orientare sexuala diferita sunt batuti cu oua si principalele valori ale societatii sunt micu', berea si maneaua, nu exista timp si nici vointa ca sa educe niste biete fetite despre sex.insa e foarte usor sa le ironizam, si sa radem...

| GdX a răspuns:

Izabella03 apreciez ce spui, dar in acest roman ai si multe greseli gramaticale, printre care abrevieri gresite, cacofonii cu gramada, insa trecand de acest aspect AI IN TOTALITATE DREPTATE.

| soricica a răspuns:

Ai mare dreptate, dar nu stiu de ce dar am impresia ca ori sunt intrebari postate la plesneala ori fetele respective sunt obligate sa faca asa ceva, dar cred ca cel mai bun raspuns este ca ele nu sunt constiente de ceea ce fac, de riscurile la care se dispun.
Pentru ati incepe viata sexuala trebuie sa dai dovada de maturitate, sa stii ce se intampla cu corpul tau in momentul actului, sa stii ce sa faci daca ai ramas insarcinata sau daca te-ai luat de mana cu vreo boala.
Poti sa ai si 10 ani, daca esti foarte bine informat si responsabil poti sa iti incepi viata sexuala, si cum asta e imposibil [sunt persoane de 20 si ceva de ani care nu sunt responsabili] trebuie sa astepte pana vor ajunge la maturitate pentru a face sex

| Dramaa a răspuns:

''un alt lucru tragic este ca in ziua d azi din ce in ce mai multi barbati trecuti d 20-30 d ani profita d fetitele inocente, care nici macar nu au idee p ce lume traiesc.se foloses d ele si le atrag cu bani, masini scumpe, si cadouri cat mai stralucitoare" Am copiat asta din afirmatile Izabellei. Si tin sa completez. Acei barabti Au avut probail aceeasi copilarie tragica sau cum prefer eu sa spun "au avut copilaria in beci" Ei nu au in primul rand capacitatea mintala pentru a ajunge la relatii sexuale cu o femeie de varsta lor. De acea recurg la "copile" Pentru ca sunt usor de pacalit Si cu asta inchei pentru ca Nu are rost

| ClaraZ a răspuns:

Ai mare dreptate.Si pe langa faptul ca isi incep viata sexuala fara sa se informeze, majoritatea o incep foarte devreme. Ce sa stie o fata de 12, 13, 14 ani despre sex.

| resp3ct a răspuns:

Ai zis bine. dar valul de intrebari idioate va continuawinking
@ancutzzza10 : povestea nu e reala.mai cauta putin pe google despre ea sa vezi.

| ioana_5584 a răspuns:

Tot respectul meu ca mare dreptate aihappyhee hee

| DenysaLove a răspuns:

@godyx ai mare dreptate, si ai zis foarte bine ca sunt mii si mii de informatii acum pe toate drumurile insa unele fete vor sa vada cum este, sa incerce, sau unele nu se intereseaza sperand ca baiatul respectiv sa stie el tot.

| KostikaFaraFriKa a răspuns:

Corectlaughing=)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vezi cum gandeste lumea acum? Nu ai vazut la TV, baiatul ala care e tata la 13 ani, cu o fata de 15 ani? si nici nu stie cat costa un pampers.

http://www.ziare.com/......ani-675007

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sh mai e pe aici o fata de 11 ani care vrea sa faca sexstraight face doamne in ce lume traimstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

citind citeva intrebari de ale domniei tale am inteles ca lumea de pe acest site ori e proasta ori e proasta, asa este? tu care dai pe-afara de inteligenta ce cauti printre prosti, sau vrei sa te molipsesti si Doamne fereste faci buba? nu stiu ce cauti pe net deoarece tot domnia ta crezi ca este un sistem de dobitocire in masa, inseamna ca ai devenit un maaaare dobitoc daca ai intrat pe TPU, referitor la intrebarea acida la adresa fetelor, un inteligent ca tine nu se adreseaza cu bai fetelor, asta numai daca esti din neamul lui Virciu (vezi bai oameni buni ), intrebari de genul acesta s-au pus de n ori dar tu fiind prea inteligent nu ai catadicsit sa arunci o geana prin arhiva TPU si ai vrut sa ne arati noua cit de promt si la subiect esti, daca te uitai cred ca vedeai ca mai toti userii care ti-au raspuns la aceasta intrebare au pus intrebari de acest gen, asa ca bai acesta lasa-neeeeeeee chatterbox chatterboxchatterbox

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gkzk