| Zaga a întrebat:

Bai frate ajutati-ma va rog eu. O prietena cu care am vorbit de ceva vreme si inca vorbesc imi adreseaza pur si simplu intrebarea asta "m-ai vazut vreodata mai mult decat o prietena?" Ca sa intelegeti, noi vorbeam cu totul altceva, eram prinsi in alt subiect sii intrebarea asta a venit aiurea. Poate sa existe vreun motiv de ce a pus intrebarea asta? Ma gandesc ca sa nu fie vreun pas spre inceperea unei relatii cu mine? Habar nu am... lamuriti-ma si pe mine va rog eu. laughing

10 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Evident că da omule, ce naiba ai vrea mai mult de-atât? Chiar trebuie să-ți dea mură-n gură să realizezi atâta lucru? Da mă, îți bate apropouri și da, te place.
Îți desenez dacă nu înțelegi.

| SkyPilot a răspuns:

Exact asta si este. O placi? Ofera-i un trandafir rosu, fa-i o declaratie frumoasa si as crede ca e a ta.

| neutrino a răspuns:

Mai bine ai fi rugat-o sa te lamureasca ea.

| MamaNegri a răspuns:

Normal ca te place.

| h3r a răspuns:

Norocosule, ce vrei mai mult? Dacă o placi, acționează acum.

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca ai dreptate, este un pas spre inceperea uneirelatii intime.

| Zenithf a răspuns:

Sa explic clar, ca pentru prosti: ea vrea sa fie cu tine, dar tu ai bagat-o (intentionat sau nu, asta ii treaba ta) in friendzone.

| viky24 a răspuns:

Cred ca o vazut ca tu... sa decis ea sa faca primul pas

| dariaelena a răspuns:

Normal ca asta e..altfel nu iti mai adresa o astfel de intrebare! Fi deschis cu ea si spune-i ce simti

| Zaga explică:

Binee. Am uitat sa mentionez ca dupa ce mi-a adresat intrebarea asta imi spune ca indiferent de raspuns tot la fel ramaneam. Adica gen prieteni si atat. WTF?