| NeacsuAkaAstaMicu a întrebat:

Bai fratelaughing Lamuritima si pe mine cu ceva :3.
De cam 2 saptamani in fiecare zii sughit intruna ( de cam 4-5-6 ori pe zi sau poate chiar si mai des ). Am intrebat un prieten si a spus ca asta inseamna ca cineva vorbeste/ se gandeste la tine :3. Mi-a mai spus ca daca spun numele unei persoane si sughitul se opreste, inseamna ca acea persoana era cea care vorbea / se gandea la tine thinking Am incercat si de fiecare data era aceeasi persoana.
Faza e reala?happy ( As vrea sa fie >8- ).
NU vreau chestii medicale despre sughit.oh go on( Nu imi prea pasa asta, intelegi? ).
Vreau sa ma lamureasca cineva. CEA MAI MARE FUNDA( SCUZA CATEGORIA ).

7 răspunsuri:
| BloodyBlade a răspuns:

Da si eu cred ca asa e!happy

| x4z5 a răspuns:

A fost o pura intamplare...tu probabil ai stat cu impresia ca este adevarat lucrul acela si de aia s-a oprithappy
Sper ca te-am ajutathappy

| ralucutza12345 a răspuns:

Si eu am patit de multe ori asa. nu stiu ce sa zic, dar cel mai probabil chestia asta tine foarte mult si de psihic happy

Răspuns utilizator avertizat
| DeeaMarry a răspuns:

Ceea ce tu vrei de fapt e ca cineva sa iti confirme convingerea tahee hee. Si te inteleg! Sigur e vorba de fata pe care o placi. Am trecut si eu prin chestii din asteawinking.
Dar...adevarul e ca nu e deloc asa. E doar o superstitie. Sorry big grin

| raspunz a răspuns:

Nu exista superstitii de genul asta! nu are nicio semnificatie.
dar exista boli in care apare. Poti avea o hernie hiatala, sau altceva, dar nu vrei chestii medicale asa ca nah, ce sa-ti fac.

| ZeroZahar a răspuns:

Eu personal nu cred in asa ceva. Chestia asta este doar in mintea noastra si sughitul se opreste din dorinta noastra. ia sa incerci, daca ti se mai intampla si in zilele urmatoare, sa spui numele altor persoane si ai sa vezi ca va fi la fel. Gandeste`te de exemplu laaa. Andreea Esca laughing) sa zicem. O sa ramai surprins happy