| Hamsterica a întrebat:

Bai fratilor azi mergeam lejer pe strada si il zaresc pe Botezatu! Da, nimeni altu decat Catalin Botezatu.Prima data cand m-am uitat la el avea o rochie peruca si l-am abordat. I-am spus respectivului ca intr-adevar este designer vestimentar dar sa nu intreaca masura. Iam spus in fata ca e un travestit...si el mi-a dat o poseta in ochi de seamana cu un cartof.In fine ce as putea face sa diminuez marimea vanatai?big grin

6 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Seu de tufa.Nu-i asa de greu.Ai putea stoarce de la mine chiar daca sint harciuma in toata regula. Sper sa nu fii hamsterica mascul sa nu fiu cumva nevoit sa te arunc la hamsterite.

| Marghioalaa a răspuns:

Ce face televizorul din omwinking

| Lamaitzza a răspuns:

E hai ca nu te cred laughing)) Ar fi culmea straight face daca ai ceva la ochi pune niste gheata, dati cu putin ceai de musetel, eventual si o alifie si vei fi bine. Succes! :* catalin botezatu auzi laughing)

| Celalalt a răspuns:

Ce ai putea face...hmm. sa mai iesi dreacu afara din casa!

| swagMeOutBitch a răspuns:

laughingdraga prietene:d, uite k eu nu st asa ne nepoliticoasa sa nu te cred.te creddon't tell anyone si in privinta vanataii te sfatuiesk sa mananci nistie ghiata[cuburi din alea mari] ca sa isi face efectu mai repede, stii uwinking. sper ca te-am ajutat:dbyekiss*

| cosmy_7533 a răspuns:

Sa nu mai inventezi, asta poti sa faci!