| opierdevara a întrebat:

Bai. imi place de un tip. sa-i zic sau nu?

El e mai. nu stiu. se da la multe fete. dar cu mine simt eu ca e altfel ca intr-o seara eram asa de aproape ca era sa ma sarute. numai ca m-a pupat pe nas. si cand m-a luat in brate m-a sarutat pe gat. si nu stiu mereu vrea sa ma ia in brate. oare ma place? please. am nevoie de ajutorul vostru :* Funda. :*

10 răspunsuri:
| nicaruaga a răspuns:

Se da la multe fete...pun pariu ca fiecare din acele fete simte ca e altfel cu fiecare din elewinking

zici ca nu te-a sarutat inca propriu-zis, decat pe gat. baietii mai priceputi stiu ca sarutul pe gat mai ales pentru fete e foarte excitant, omul a fost mai preocupat sa te excite decat sa iti ofere momentul romantic al primului sarut dintre voi 2...

mna, orice as zice tu oricum o sa hotarasti ca sunteti perfecti impreuna oh go on

| SentimentalConsil a răspuns:

Bai,deci fi atenta aici, un baiat daca sarut o fata pe gat inseamna ca e gelos bai, sa ai grija bai cu baietii astia bai ca sunt asa perversi de nici nu iti dai seama ce le bese mintea, sa nu cumva sa indraznesti sa-i spui ca esti mare fana a lui ca atata ai trebuie, nu-l mai lasa sa te pupe acest pe fustangiu si trateaza-l cu indiferenta m cauta-ti un baiat care sa corespunda gusturilor tale dar pe care sa il respectzi si tu
Bai, sa fim iubiti dar cu bagare de seama bai kiss wave

| dayanaa a răspuns:

Eu zic sa ii spui in fata ce simti, nu sms, nu mail. in fata. pentru a putea vedea si reactia lui. din expresia fetei unui om iti poti da seama de multe. dar trebuie sa iei in considerare comportmentul sau si fata de alte persoane, poate asa e el mai "mamos", ii place sa se bage in seama. asta tu o sa ti dai seama daca ii spui adevarul.

| anonim333 a răspuns:

Te place sigur...

| Xenaaaa a răspuns:

DAFUUQ, si eu am trecut prin asta.Ai grija, caci daca e mai curvarel, vei suferi. te va iubi, insa tot va ceda la alte fete, in ideea sa aiba relatii sexuale cu ele si atat. Verifica sa nu fii una dintre acele fete si multa bafta.

| RedDany a răspuns:

Da... Te place ar trui sa va duceti intr-un loc mai singuratic si sa-i spui ce simti pentru el... el o sa ramane fara cuvinte si o sa zica ca te place, dupa ce ai zis 100% te place, dupa te va saruta BAFTA! funda?

| Raduuuuuu a răspuns:

El te place dar se pare ca baiatul nu e sigur ca tu il placi.Incearca sa-i zici ca il placi pentru ca el te place. Spuneio in fata daca el te ia in brate no face asa ca sa-si bata joc de tine.Du-te la el si zii ce simti ca probabil el o sati zica ce simte pentru tine. FUNDA smug? bug

| Nobodyone a răspuns:

Tu ai spus ca acest tip ''se da la multe fete''. De ce crezi ca [virgula] cu tine ar fi altfel? Pentru ca te ia in brate si datorita acelui pupic pe nas? Iti spun eu, in zilele noastre e greu sa iti dai seama daca un baiat tine cu adevarat la tine. De unde stii ca nu esti un moft pentru el?

Iti dau un sfat prietenesc: eu zic sa nu ii spui nimic. Daca ii vei spune exista sansa de a rade de tine sau de a spune in gandul sau "Uite-o si pe fraiera asta, vine la mine cu marturisiri in legatura cu sentimentele ei pentru mine" si in fata sa iti spuna "Ah, si eu simt acelasi lucru pentru tine". O alta posibilitate ar fi asta : o data ce ii spui, baiatul respectiv se poate simti groaznic. In momentul in care va afla chestia asta [in cazul in care sentimentele nu sunt reciproce] se poate schimba radical fata de tine.
Daca e atat de barbat precum pare va face el primul pas si iti va spune "Stii, eu te plac".
Gandeste-te bine la ce vei face. Ce ti-am zis eu mai sus sunt doar cateva posibilitati; de fapt sunt mult mai multe. Gandeste-te si la consecinte. Bafta!

| GeogeoXD a răspuns:

Sunt sanse mari sa te placa...Asa ca intreaba-l.big grin