Bună.
Știi ceva, lasă curiozitățile intime ale altora!
Numai practicând tu te vei perfecționa, degeaba spunem noi teoria că realitatea te poate da înapoi și ai să spui că "deștepții" de pe TPU te-au învățat așa ceva.
Pa, pa.
Hehehehe te roade rau "primul sarut"
Serios acum, tu ai impresia ca cineva pe luma asta cand s-a sarutat prima data a facut-o asa "ca la carte", fie fata ori baiat?!
Prima data o dai in bara rau de tot! Fie nu deschizi gura cat trebuie, fie o deschizi foarte mult; sa nu mai vb de pozitia limbii si a salivei in exces!
Toti avem mici "accidente" mai ales ca incepatori
Daca vrei sa te saruti fa-o nu mai sta de teori fiindca nu se compara nici pe departe cu practica!
Sfat: ca sa fie mai usor ar trebui sa incepeti cu mici pupicuri pe gurita, apoi vedeti voi ce si cum!
Varsta nu conteaza!
bafta multa!
Unde : pe o scara de bloc
Varsta : 11 ani jumate
Imprejurari : eram cu prietenu` mew de cateva saptamani, dar mie imi placea de el de la vreo 7 ani , baiatul a avut mari batai de cap cu mine, pana am acceptat sa-l sarut
Cum : nimanui nu cred ca`i iese perfect din prima. A trebuit sa exersam mai mult ca sa ajunga sa`mi placa :d
La 12 ani jumate. Cu primul meu prieten. Eu eram in vacanta in acel loc, el acolo locuia, la despartire ne-am sarutat, a fost un impuls, mi-am dorit atat de mult sa imi ii arat sentimentele mele.sa ii demonstrez ce simt incat l-am sarutat...
IcsD întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: