| Biia a întrebat:

Bai.stiu ca va stresez. O dau intr'una cu cel mai bun prieten al meu. Dar, nu pot sa ma abtin sa nu va zic ce s-a intamplat.Am plecat in tabara acum 2-3 saptamani.OMG,cea mai misto tabara.Intr'o noaptea(adica 3 la rand)am dormit la baieti in camera(nu va ganditi la prostii ca nu suntem genu'). Dar, noi 2 am ramas treji pana mai tarziu si am iesit si noi la o tigara(nu fumez, era de amuzament, de tabara) si mi-a zis asa:"Bianca, eu tin super mult la tine, si chiar daca ar fi sa fim vreodata impreuna, relatie noastra de prietenie nu se va schimba niciodata!". Si, ajunsi acasa, a stat numai cu noi afara, de cand am venit de acolo, ma alinta intr'una "frumoasa mea","iubita mea". In toate felurile.Ma tine in brate, sta cat mai aproape de mine. Voi ce credeti? Va putea sa fie vreodata mai mult decat o relatie de cei mai buni prieteni intre noi?
Va iubesc TPU!kiss

Răspuns Câştigător
| Aly_7975 a răspuns:

Daca va fi ceva mai multe intre voi, se vor schimba multe. Eu zic sa nu strici o relatie de prietenie pentru nimic pentru ca vor interveni certurile happy De voi depinde totul. Bafta!

6 răspunsuri:
| nana a răspuns:

Salut. Ai luat mintile baiatului. rolling on the floor Simplu. Este indragostit de tine. Frumos si normal. Prietenia voatra a ajuns la un punct mai fierbinte. Bravo! Sa fii iubita. Pup.
nana

| KiddSimo a răspuns:

Hmm din cate`mi zici tu! Clarrrrrr! Adica baiatu asta cred ca tine mult la tine.eu zic sa vb cu el si sa lamuriti situatiasmug

succes:X

| acdcfan a răspuns:

Da

| Akid a răspuns:

Ia incearca ceva mai mult daca il placi
e clar ca si el te placewinking

bafta

| ChocolateDroid a răspuns:

Buna :*

Si eu am avut o situatie asemanatoare. Dar am stricat totul. Am fost impreuna cu prietenul meu cel mai bun, dar au intervenit certurile. Ne-am despartit si am stricat o frumoasa prietenie. Acum nu mai putem fi prieteni pentru ca ar fi jenant. Eu te sfatuiesc sa ramaneti prieteni happy Succeswinking

| JustinDrew a răspuns:

Sigur si cred ca el chiar ar vrea sa te intrebe asta adica daca sunteti prieteni de mult timp cred ca a inceput sa te placa pentru ca trebuie cunoaste bine si s-a si obisnuit cu comportamentul tau. Fundita?