| yomotherfucker a întrebat:

Bai vreau sa stiu si eu daca te dizviriginezi cu un obiect laughing adica in primul rand daca se poate laughing si in al doilea rand daca da incep sa ti se lase sanii si din astea?

Răspuns Câştigător
| raspunz a răspuns:

Se poate să îți rupi himenul cu un obiect. E de preferat să folosești un prezervativ și un lubrifiant ca să alunece mai ușor. Dar nu știu de ce ai vrea să faci asta. E nasol să îți aduci aminte peste ani că prima dată a fost cu un castravete sau o banană. Mai degrabă faci asta cu primul tip cu care ai o relație mai serioasă, sau cu unul care îți place mult. Sigur o să aprecieze că îi faci cadou virginitatea ta, va fi și mult mai plăcut dacă știe să te pregătească. Sânii sunt niște glande acoperite de piele. Se "lasă" din mai multe cauze, în primul rând se lasă pe măsură ce înaintezi în vârstă, adică pe măsură ce îmbătrânești pielea își pierde elasticitatea și așa cum apar riduri pe față așa se lasă și pielea sânilor. Pentru asta sunt diverse creme. Altă cauză ar fi dacă te îngrași și slăbețti mult după, sânii se măresc și ei uneori și apoi când slăbețti pielea se lasă. La unele femei se lasă după ce alăptează un copil, tot pentru că au crescut în perioada cât femeia a fost gravidă și apoi revin la normal. Dar și pentru asta sunt creme. Exercițiile de tonifiere ajută la tonifierea mușchiului pectoral, care se află sub sâni și mai puțin la tonifierea sânului. Unii recomandă purtarea unui sutien care să preia din greutate și să nu îi lase să tragă în jos, mai ales la sport, alergat, mers pe jos, alternativ cu perioade fără sutien pentru întărirea ligamentelor. Începerea vieții sexuale însă nu are nicio legătură cu lăsarea sânilor. Numai bine.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu are treaba acel obiect cu sanii.

| doc69 a răspuns:

Buna.sa luam pe rand.dezvirginare inseamna ruperea himenului normal ca se poate daca iti face placere.Sanii se lasa doar daca nu faci exercitii de tonifiere a muschilor care ii sustin in plus poate si cu ei lasati esti la fel de apetisanta te-ai gandit? important e sa ai partenerul potrivit

| alafaranume a răspuns:

Intrebarea e ce rezolvi? poate cand o sa povestesti cu alte fete momente din viata voastra si o sa fiti curioase cum a fost prima data la fiecare. toate o sa isi aduca aminte ce timide ce frumos etc cum era si tu o sa incepi sa le zici ca ai facut-o de una singura cu nu stiu ce obiect.o sa fie foarte frumos nu?

| yomotherfucker explică:

Adica.te dizviriginezi cu un obiect incep sa ti se lase sanii si chestii?

| yomotherfucker explică:

Doar intrebam laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cu un obicct, si nu cred la a doua intrebare

| raceli a răspuns:

Imi lasi si mie un id?
big grin