Un baiat nu e bina sa blanga mai eles in fata fetei asta rezulta ca este un barbat slab.
Daca plangi plangi singur sa nu te vada nimeni, dar cel mai adesea ne pare rau si regretem daca intalnim o fata speciala care este pentru. noi si ne-am despartit... certat., dar nu are rost sa plangi daca este o panarama o bagaboanta o usuratica dao dracu mai sunt destule important e sa te potrivesti.
Daca v-ati desparit si nu a fost vina ta nu are ost sa plangi sa regreti si cel mai urat sa te injosesti sa te milogesti in fata fetei.
Si barbatii plang cate o data, dar cei catre plang in fata fetei dupa ea sunt niste loseri.
Sa stii ca nu ai dc sa gandesti asa eu asa sunt si imi este ok! am stat cu fete dar s-au despartit de mine asa eu am plans si le-am uitat eu am 14 ani si m-am culcat de multe ori plangand in lumea asta nu trebuie sa fii atat de rece ca tine fara suparare, si nu te milogesti la ea, poate cu timpul se va mai schimba si o vei ruga sa incepeti de la capat sau sa iti acorde o sansa, oamenii se schimba poate nu mult dar sa stii ca stiu chestia asta din propria experienta si poate pentru tine inseamna totul numai barbatie, sa stii ca in lume sunt si baieti sensibili si gata sa acorde o alta sansa unei fete.
Sa sti ca poate sunt mai sensibil decat tine, dar in niciun caz sa astepti ca o persoana sa se schimbe la nesfarsit sa speri si iar sa speri, o fata daca e curva asa o sa ramana toata viata nu are cum sa se schimbe e ca un drog, nu are rost sa iti bati capul cu astfel de persoane. Eu ier cel mult o data sau doua oare ar trebui sa fie ce mai speciala... a treia oara se exclude iar daca e panaram nu exista nici prima data, dar tu ai odar 14 ani ce sa stiu eu la varsta ta nu imi pierdeam timpul cu fete(adica sa iubesc...) distreaza-te cunoaste lumea si iti vei da seama ca oricare dintre fete ar putea fi aleasa ta depinde doar de moment si conjunctura e imposibil sa gasesti odar 1 singura fata speciala.
Depine de rabdarea oamenilormdaca ai rabdare ca aceea fata sa se schimbe e totul ok daca nu asta e. si aceea fata speciala nu te va gasi ea pe tine sau tu pe ea, va veti intalni amandoi in cel mai plictisitor moment
Hmm. ciudat. Ma mir ca aud despre un baiat caruia sa i se intample asa ceva, sa planga dar nu de oftica pentru ca nu are fata aceea, ci pentru ca o iubeste.
Mda. Poate ca mai exista. Insa eu mi-am pierdut total increderea.
Un sfat pentru tine : ai grija ce fel de fete iti doresti sau ce fel de fete iti alegi. Nu proaste, cauta destepte care sa te inteleaga. Eu nu mai caut baieti, m-am saturat. O seara buna!
Sunt fata.
Si am ca exemplu pe iubitul meu. A plans de 2 ori dupa mine Odata cand ne-am certat rau. dupa cateva ore m`a sunat plangand in hohote, spunand ca sunt viata lui si nu vrea sa ma piarda.
Si a doua oara cand mama lui a vrut sa ne desparta ( poveste luuuunga ).
Deci da, si baietii plang si iubesc in acelasi timp
Eu sunt fata dar cred ca orice barbat in viata lui intalneste o fata speciala dupa care sa planga, pe care sa o iubeasca nebuneste. Daca nu sa planga dupa ea macar sa o iubeasca pentru ca, zic eu, fie o femeie fie un barbat iubeste macar o data in viata.
Foarte adevarat, mi-am invatat lectia, nu mai fac asa ceva cat traiesc, am dat dovada ca sunt slab in fata unei femei si a folosit asta inpotriva mea, a ajutat-o sa ma umileasca si mai tare, macar daca imi pastram demnitatea si plangeam fara sa ma vada ea, asa in loc sa arat ca sunt sensibil am aratat jalnic, femeile vor barbati puternici care dau dovada de incredere, nu de slabiciune, de-aia nu ne vedeti. pentru ca radeti de noi ca inspiram mila. asa ca vedeti doar ce vreti voi. voua va e usor, o femeie trista este sexy, toti vor sa o consoleze, dar un barbat care plange ce face? merge la ma-sa?
Atunci cand iubesti nu mai tii cont de ea.
E ceva imposibil de oprit.
Daca tu ai in plans in fata ei iar ea te-a umilit, foarte urat. Asta denota ca ea e o femeie cu nasu' pe sus. In calitate de iubita, fie ca ai gresit sau nu, din moment ce plangi din cauza asta, ar trebui sa linisteasca lucrurile. Ba mai mult, daca te doare despartirea de ea, iar ea la fel te umileste, foarte bine. Ai vazut langa cine ai stat, bine ca s-a terminat.
Nu ne baga pe toate in aceeasi oala!
Sper ca nu te-am deranjat cu mica mea parere.
Da logic... numai ca noi cand plangem dupa o fata aceea fata sa stie ca a fost cea mai speciala pentru el sau printre cele mai speciale
Dar sa stii ca si la noi e la fel. cel putin la mine.
Daca nu as tine la cineva de ce as mai plange involuntar dupa el?
Din pacate pentru mine eu ma atasez de toata lumea si ajung sa sufar pentru toti. Si nu incerc sa ma victimizez. doar spuneam.
Spuneam asta pentru ca noi baietii plangem mai rar decat fetele
Sa stii ca nu e bine sa plangi in fata unei fete ca si-o ia in cap, am iubit, iubesc in continuare, am plans, dar am cam observat ca tea cam ia de fraerica...in fine sa iubesti e sentimentul SUPREM! Ceao!