Ăăă,si? De ce ne zici noua toate astea.Si app, se scrie inot si fotbal.Si cu ce ar trebui sa te ajutam?
Ai uitat de semi-analfabet si plin de fite anale.In fine.Si noi ce vrei sa-ti facem? Sa ghicesc,'cauti gagica'...Sau cauti vreun iubit, din moment de esti 'gen JB'?
Asa ai vrea sa arati sau te consideri cine stie ce "perfect boy"?
Daca ai doar 14 ani cum dracu (scuze de limbaj) ai facut tu karate, tenis te toate tipurile, basket, innot de performanta, fotbal in doar 14 ani? Sau te-oi mira ca oi fi vreun cine stie ce intelectual care invata intr-un an ce invata altii in 4?
P.S Laudaros Ratat si modest pe de alta parte
Sunt blonda, 21 ani, apetisanta, ochi albastrii, 1.70, sani mari,fund bombat, abdomen plat, picioare atragatoare...Vand camion.
Ma simt ca la un concurs deala:"Proof your a fool..." auzi ca genul J.B., daca un fraier ca ratatu ala poate fi un model atunci eu pot infiinta o religie care sa ma venereze...
Asa, si? Pana la urma care-i intrebarea? Sau ai scris doar ca sa te lauzi?
Vad ce "modest" esti!
Da sigur ce strategie ai in tine, ai trantito pe aia cu J.B si gata, crezi ca sar fetele pe tine, a?
Daca J.B. a ajuns idolul lumi eu imi pot face un cult in care sa atrag intreaga planeta iar celelate culte vor ramane pe dinafara si zici ca esti modest
Tu sti ce inseamna cuvantul modest?
http://dexonline.ro/definitie/modest asta inseamna modest pe cand tu esti inganfat care este antonimul cuvantului modest
anonim_4396 întreabă: